Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Krámek s fantazií - Tabitha Bird, Argo, 2023

356 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Krámek s fantazií

Vítejte v krámku s fantazií, který putuje po celém světě a nabízí starožitné cetky, jež dokážou naplnit ztracené sny, a zvláštní telefony, díky nimž se můžete spojit se svými... Číst víc

4,6 5 hodnocení
Nakladatel
Argo, 2023
360 stran
5 hodin čtení

Vítejte v krámku s fantazií, který putuje po celém světě a nabízí starožitné cetky, jež dokážou naplnit ztracené sny, a zvláštní telefony, díky nimž se můžete spojit se svými milovanými na onom světě. Po příjezdu do malého městečka Boonah... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

356 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

Více o knize

Krásný a povznášející příběh, který vás rozesměje i dojme.

Vítejte v krámku s fantazií, který putuje po celém světě a nabízí starožitné cetky, jež dokážou naplnit ztracené sny, a zvláštní telefony, díky nimž se můžete spojit se svými milovanými na onom světě. Po příjezdu do malého městečka Boonah však starý obchodník s fantazií Earlatidge Hubert Umbrey zjišťuje, že umírá a že co nejrychleji musí najít svého nástupce, protože i v malém Boonahu je řada těch, kterým by jeho kouzla pomohla.
Například Enochovi – desetiletému chlapci, jenž oplakává svého otce a provinile skrývá jakési tajemství. Nebo Ann, která do města přicestovala za umírající babičkou, a přesto s lítostí myslí především na jednoho muže. Ovšem i samotnému panu Earlatidgeovi připraví krámek během jeho posledních dní na zemi obchod v podobě, v jaké jej nikdy dřív nepoznal – a dokáže tak čelit svému osudu.

Nenechte si ujít poutavý magický román o fantastickém krámku, který přináší útěchu, klid a naději těm, kteří to potřebují.
Číst víc
Originální název
The Emporium of Imagination
Počet stran
360
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×200 mm
Hmotnost
466 g
ISBN
9788025739945
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1785149
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Austrálie
Nakladatel
Argo
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

5 hodnocení

4
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
10.9.2023
Krámek s fantazií cestuje po celém světě. Pomáhá lidem spojit se se svými blízkými, kteří je navždy opustili a také pomáhá splnit dávné sny. Jeho strážce má 21 dní na to, aby našel svého nástupce. V malém městečku by to mohl být malý chlapec, který právě přišel o svého otce, nebo mladá žena, která přijela pomoci své babičce, když vážně onemocněla.

Tohle byla jedním slovem NÁDHERA! Já věděla, že mě čeká krásné čtení, ale že si mě až tak získá, tomu jsem nevěřila.

Je to smutný příběh, ale zároveň milý a krásný. Je o smrti, o tom, jak se s ní vyrovnat. Je to o tom, jak se k sobě lidé mohou chovat a díky tomu nám může být lépe. Každý z nás prožívá nějaké bolesti a smutky. Já si při čtení kolikrát připadala jako strážce krámku, neboť bych nejraději všem sama pomohla.

Ač jsem úplně nevěděla, kam se příběh vlastně bude ubírat, bylo to skvělé, promyšlené, překvapivé, no prostě úžasné.

Hlavní hrdinkou tu byla i kočka. Miluji kočky, ale většinou mám na knihy s kočkami smůlu a moc se mi nelíbí. Tady jsem si konečně přišla na své a kočka měla úžasné místo v příběhu.

V knize najdete spoustu úžasných a pravdivých myšlenek, nad kterými se budete muset pousmát. V příběhu mi bylo dobře, ač jsem při čtení byla smutná, zároveň jsem se usmívala. Samozřejmě jsem si pobrečela.

Je to kniha plná lásky, krásy, fantazie, magie a úžasných lidí. Rozhodně si ji přečtěte.
Číst víc
19.8.2023
Názor čitateľa
Túto knihu autorka napísala v rámci vyrovnávania sa so smrťou babičky. Krámek s fantazií je krásny, citlivý príbeh s niekoľkými dejovými linkami, ktoré sú hneď od začiatku zamotané a postupne sa rozpletajú. Túto knihu treba čítať pomaly a pozorne, dopriať si na ňu čas a myslím si, že je potrebné mať aj správnu náladu. Atmosféra je melancholická, ale vďaka obchodíku čarovná. Veľmi sa mi páčili konkrétne opisy tovaru, ktorý obchodík ponúka, napríklad Muffiny na dobrú noc alebo jablčný drobenkový koláč plnený nesplnenými snami. Nenechajte sa však pomýliť, nie je to feel good fantasy. Kniha má oveľa bližšie k magickému realizmu a väčšinu času je smutná. Postavy sú rôznorodé, nie všetky mi boli sympatické, ale myslím, že to bolo aj autorkiným cieľom. Každý by si mal nájsť tú, s ktorou sa vie stotožniť najviac. Kniha v sebe nesie veľké posolstvo, obsahuje veľa krásnych myšlienok a je nabitá emóciami. Pokiaľ prežívate v živote náročnejšie obdobie alebo máte chuť si trochu zaspomínať na blízkych, ktorý tu už nie sú, smelo do toho. Možno vás rozplače, ale na záver pohladí na duši. Číst víc

Nakladatelství Argo

Číst víc

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom