Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Lion Inside - Rachel Bright , Jim Field (ilustrátor), Hachette Illustrated, 2016

256 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Lion Inside - Rachel Bright , Jim Field (ilustrátor), Hachette Illustrated, 2016
The Lion Inside - Rachel Bright , Jim Field (ilustrátor), Hachette Illustrated, 2016

The Lion Inside

A bestselling story about confidence, self-esteem, and a shy little mouse who sets out on a journey to find his roar. In a dry dusty place where the sand sparkled gold, stood a... Číst víc

5,0 7 hodnocení
Věk
0-5
Nakladatel
Hachette Illustrated, 2016
Počet stran
32

A bestselling story about confidence, self-esteem, and a shy little mouse who sets out on a journey to find his roar. In a dry dusty place where the sand sparkled gold, stood a mighty flat rock, all craggy and old. And under that rock in a tinyful... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

256 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Lev v srdci - Rachel Bright, Jim Field (ilustrátor), Tatran, 2022
Pevná vazba
Slovenština, 2022
Skladem > 5 ks

309 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
The Lion Inside - Rachel Bright , Jim Field (ilustrátor), Hachette Illustrated, 2016
256 Kč

Více o knize

A bestselling story about confidence, self-esteem, and a shy little mouse who sets out on a journey to find his roar.

In a dry dusty place where the sand sparkled gold, stood a mighty flat rock, all craggy and old. And under that rock in a tinyful house, lived the littlest, quietest, meekest brown mouse.

Fed up of being ignored by the other animals, Mouse wishes he could roar like Lion. But, as he discovers, even the biggest, bossiest people are scared sometimes ... and even the smallest creatures can have the heart of a lion!

A modern classic, The Lion Inside has sold over 200,000 copies in the UK alone and been translated into over 30 languages worldwide.
Číst víc
Počet stran
32
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
238×298 mm
Hmotnost
220 g
Rok vydání
2016
Věkové doporučení
0-5
Naše katalogové číslo
829353
Ilustrace
Jazyk
angličtina
Původ
Spojené království
Nakladatel
Hachette Illustrated
Pro koho
pro děti
Účel knihy
pro rozvoj dítěte
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

7 hodnocení

7
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

17
Ověřený zákazník
1.9.2023
Lev v srdci prináša prekrásny príbeh malého myšiaka, ktorého odvaha odzrkadľuje jeho skutočú veľkosť. Je dôkazom, že sila jendotlivca pramení zvnútra a so zovňajškom má len pramálo spoločné. Veľmi sa mi páčili farebné aj veľkostné kontrasty myšiaka a leva, ale aj ostatných zvieratiek. Pobavili ma tiež vypleštené oči slona a antilopy a v istých momentoch mi ilustrácie pripomínali milovaný Madagaskar. V závere som bola dojatá a príbehovo je spomedzi detských kníh Lev v srdci moja topka. Číst víc
Adra
Neověřený nákup
13.12.2022
Tak moc ľúbim detské knihy s nádhernými ilustráciami a ešte krajšou myšlienkou. A toto je presne jedna z nich. Jedna z tých, ktorú by mal mať určite každý doma.
Táto nádhera totiž obsahuje myšlienku, ktorú by malo poznať nejedno dietko a malo by si ju uchovávať po celý život.
Je to veršovaný príbeh o myšiakovi, ktorý sa bojí ozvať, pretože je malý a nikto ho nepočúva. Rozhodne sa teda, že by chcel vedieť revať ako lev, a tak sa za ním vyberie. No sám zistí, že nie všetko je také, ako to na prvý pohľad vyzerá.
Za mňa odporúčam všetkými desiatimi. Či ste veľký alebo malý, tento príbeh by ste prosto mali poznať, vidieť a možno vďaka milým veršom si ho aj zapamätať naspamäť.
A ak by sa Vám málilo, autorke u nás už z tejto série vyšla kniha Veľryba, čo chcela viac a práve teraz vychádza ďalšia, Vĺčikova cesta domov.
Číst víc
20.11.2022
Milujem (dobre) veršované detské knihy. Čítaniu to dodá takú peknú melódiu a dramatický efekt, ako máloktorá próza.

Táto novinka od Tatranu je láska na prvý pohľad. Vtipne zveršovaný príbeh o malom myšiakovi, ktorého hnevá, že ho každý prehliada. Rozhodne sa, že potrebuje vedieť dobre revať a že najlepšie sa to naučí od leva, ktorého každý rešpektuje a počúva. Pravda, ísť za levom s touto prosbou je pre takého maličkého tvora dosť nebezpečné, veď čo ak ho bude považovať za večeru?

Prezrádzať celý dej nebudem, ale pointu hádam môžem. Každý sme raz malý a raz veľký, v niečom dobrý a v niečo menej, a ak sa budeme navzájom rešpektovať a mať radi, bude náš život plnohodnotnejší…

Vďaka @vydavatelstvo_tatran za recenzný výtlačok!

PS Od autorskej dvojice Jim Field & Rachel Bright vychádza v novembri ďalšia knižka - Vĺčikova cesta domov.
Číst víc
36
Ověřený zákazník
2.11.2022
Lev v srdci si našiel miesto v mojej knižnici hneď vedľa Veľryby, čo chcela viac, a mám takého tušenia, že sa tam postupne budú udomácňovať všetky prekrásne diela z pera Rachel Bright a Jima Fielda. Nebudem klamať, rozplývam sa tu predovšetkým nad dokonalými ilustráciami, ktoré si s láskou prehliadam stále dookola, prechádzam po nich prstami a nadchýnam sa, že zakaždým nájdem drobnôstku, ktorú som predtým prehliadla.

Kresbičky však nie si jediným dôvodom, prečo si budem túto sériu opatrovať ako oko v hlave, zamilovala som sa tiež do veršovaných textíkov poukrývaných všade-možne po stránkach. Tentoraz sa zameriavajú na našu dôležitosť vo svete nahľadiac na fyzickú veľkosť. Chce nám ukázať, že názor každého z nás je rovnako dôležitý, či sme malí alebo veľkí, že tu máme každý svoje miesto, z ktorého nás nemôže nikto vyhnať.

Milé slová vám dokážu vyčarovať úsmev na tvári aj v tých najsychravejších dňoch a nezáleží na tom, koľko máte rokov, pretože aj príbehy pre tých najmenších dokážu dať veľa dospelým a skúseným.
Číst víc

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck