Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Na téma maso v českém jazyku kuchařky podle potravin od nakladatelství Slovart CZ

Použité filtry
Zrušit filtry
Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    340 Kč
    Skladem 1 ks

Dokonalý steak (český jazyk) - Marcus Polman, Slovart CZ, 2014
Dokonalý steak (český jazyk)

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    306 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Snadné kuře - Kolektív autorov, Slovart CZ, 2014
Snadné kuře
  • Autorský kolektiv

Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem
Další formáty

Dokonalý steak - Marcus Polman, Slovart CZ, 2021
Dokonalý steak

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem...

  • Knihapevná vazba
    273 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Kuře - Tom Bridge, Slovart CZ
Kuře

této knize určitě najdete jídlo, které bude vyhovovat vašim potřebám i okolnostem....


Nejlepší zabijačkové speciality - Alexander Hlinovský, Slovart CZ, 2014
Nejlepší zabijačkové speciality

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ryby a plody moře, Slovart CZ, 2009
Ryby a plody moře

Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychle...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan, Slovart CZ, 2016
Udíme, nasolujeme, sušíme

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kuře Špalíček receptů - Tom Bridge, Slovart CZ
Kuře Špalíček receptů

této knize určitě najdete jídlo, které bude vyhovovat vašim potřebám i okolnostem....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Kuře, Slovart CZ, 2009
Kuře

Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou paellu s kuřetem a krevetami...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman