Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Nejdražší z kategorie: hnědá kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Christie's Encyclopedia of Champagne and sparkling wine - Tom Stevenson, Essi Avellan, Absolute, 2011
Christie's Encyclopedia of Champagne and sparkling wine 
EN

The world's most comprehensive reference to Champagne and sparkling wine by the world's leading authority: multi-award-winning wine writer Tom Stevenson. This third edition has been fully updated and significantly extended by Essi Avellan, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005
Charcuterie 
EN

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The New Cider Maker's Handbook - Claude Jolicoeur, Chelsea Green, 2013
The New Cider Maker's Handbook 
EN

All around the world, the public s taste for fermented cider has been growing more rapidly...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Světový atlas vína - Jancis Robinson, Hugh Johnson, Fortuna Print, 2002
Světový atlas vína

Kniha, bez níž se milovník vína neobejde, chce-li opravdu vychutnat tento ušlechtilý mok a docenit všechny jeho půvaby. Výmluvný je už fakt, že v angličtině vyšla v pěti vydáních. Čtenáře nejdříve zasvěceně, poutavě a nanejvýš přehledně uvádí do...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

The World Atlas of Beer - Tim Webb, Stephen Beaumont, Octopus Publishing Group, 2012
The World Atlas of Beer 
EN

The World Atlas of Beer is the definitive and essential guide to beer, with information on brews ranging from the Trappist ales of Belgium to the wheat beers of Bavaria, Breton black beers, barrel-aged Californian beers, British bitters, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Aperitivo: The Cocktail Culture of Italy - Marisa Huff, , 2016
Aperitivo: The Cocktail Culture of Italy 
EN

Rizzoli International Publications: Aperitivo: from the Latin aperire, to open, as in open the door to friends, open...

  • Knihapevná vazba
    733 Kč
    Skladem 1 ks

Where to Drink Coffee - Avidan Ross, Phaidon, 2017
Where to Drink Coffee 
EN

In the footsteps of bestsellers Where Chefs Eat and Where to Eat Pizza - where the world's best baristas go for a cup of coffee. Where to Drink Coffee is the insider's guide. The best 150 baristas and coffee experts share their secrets ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Whiskeys of Ireland - Peter Mulryan, , 2016
The Whiskeys of Ireland 
EN

The history of Irish whiskey, the difference between single malts and blends, the art of distilling and blending - learn how to taste as well as drink!

  • Knihapevná vazba
    722 Kč
    Skladem 1 ks

100 legendárních vín - Sylvie Girard-Lagorceová, Slovart CZ, 2007
100 legendárních vín

Toto dílo nás zve ke vstupu do ideálního sklepa, jenž by dokázal shromáždit sto nejprestižnějších vín světa, sto ideálních lahví, vybraných mezi výjimečnými šampaňskými, nejvzácnějšími bílými víny a z nejvýtečnějšími červenými víny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nový Bio Abecedář Hanky Zemanové - Hana Zemanová, Smart Press, 2023
Nový Bio Abecedář Hanky Zemanové

BioAbecedář je encyklopedie zdravých surovin plná praktických rad pro jejich nakupování a vaření. Hned po 1. vydání v roce 2010 ji média začala nazývat bio-biblí. Mnozí výživoví poradci ji doporučují svým klientům. Kniha je skvělým rádcem pro...

  • Knihapevná vazba
    619 Kč
    Skladem 1 ks
Zvěřinová kuchařka - Christa Muhle-Witt, Víkend, 2017
Zvěřinová kuchařka

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sklepní hospodářství - Robert Steidl, Národní vinařské centrum, 2012
Sklepní hospodářství

Přepracované a doplněné vydání odborné publikace o sklepním hospodářství známého rakouského vinařského odborníka a lektora. Její první vydání se stalo „učebnicí vinařské technologie“. Jsou zde shrnuty nejnovější poznatky při výrobě vína od...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Svět bylinek, Rebo, 2011
Svět bylinek

Dárkový set Svět bylinek jistě potěší všechny, kteří se rádi oddávají kulinářskému umění a experimentují s bylinkami. V knize naleznete nejen základní informace o jednotlivých druzích bylinek, jako je jejich aroma...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Encyklopedie degustace vína - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2013
Encyklopedie degustace vína

„Encyklopedie degustace vína“ našeho předního vinařského odborníka Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. je určena producentům, somelierům, degustátorům, ale i milovníkům vína. Kniha je zpracována na vysoké profesní úrovni a podává ucelený přehled o...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bible šéfkuchaře - Christian Teubner, Svojtka&Co., 2010
Bible šéfkuchaře

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku?...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Čokoláda - Dom Ramsey, Ikar, 2019
Čokoláda 
SK

Všetko o čokoláde. Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Hugh Johnson's Pocket Wine Book 2017 - Hugh Johnson, Mitchell Beazley, 2016
Hugh Johnson's Pocket Wine Book 2017 
EN

Hugh Johnson's Pocket Wine Book 2017 is the essential reference book for everyone who buys wine - in shops, restaurants, or on the internet. Now in its 40th year of publication, it has no rival as the comprehensive up-to-the minute annual guide...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sprievodca vínami Slovenska (červená) - Vladimír Hronský, Slovart, 2017
Sprievodca vínami Slovenska (červená) 
SK

Aj vy strácate prehľad v obrovskom množstve ponúkaných slovenských vín? Chceli by ste tie najlepšie a medailami oceňované vína ochutnať? Dobrým radcom pred kúpou tohto ušľachtilého...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané

Čaj - Linda Gaylard, Ikar, 2017
Čaj 
SK

Zoznámte sa s umením prípravy perfektného nálevu a naučte sa hodnotiť čaj ako profesionáli. Zahĺbte sa do čítania a objavte novú vášeň. Zistite, ako na chutnosť nápoja vplývajú druh čajovníka, podmienky a oblasť pestovania, sezóna zberu a priemyselná...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Hugh Johnson Pocket Wine 2021 - Hugh Johnson, Mitchell Beazley, 2020
Hugh Johnson Pocket Wine 2021 
EN

The world's best-selling annual wine guide. Hugh Johnson's Pocket Wine Book is the essential reference book for everyone who buys wine - in shops, restaurants, or on the internet. Now in its 44th year of publication...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson