Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005

1 189 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005
Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005

Charcuterie

The Craft of Salting, Smoking and Curing

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of... Číst víc

Nakladatel
W. W. Norton & Company, 2005
Počet stran
2121

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Více o knize

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste. Today the term encompasses a vast range of preparations, most of which involve salting, cooking, smoking and drying. In addition to providing classic recipes for sausages, terrines and pates, Michael Ruhlman and Brian Polcyn expand the definition to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut. Ruhlman, coauthor of The French Laundry Cookbook, and Polcyn, an expert charcuterie instructor present 125 recipes that are both intriguing to professionals and accessible to home cooks, including salted air-dried ham; crab, scallop and saffron terrine; breakfast sausages; mortadella and soppressata; and even spicy smoked almonds.
Číst víc
Počet stran
2121
Vazba
pevná vazba
ISBN
9780393058291
Rok vydání
2005
Naše katalogové číslo
141560
Jazyk
angličtina
Nakladatel
W. W. Norton & Company
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“