Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Romance o druhých šancích, Novinka autorky Čtvrtého křídla, Rebecca Yarros, Chci si přečíst, Baronet, 2025

Kuchařky podle úpravy

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Cukrářská výroba III (Ludvík Bláha a kolektiv)

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    292 Kč
    Do 26 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 26 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Cukrářská výroba II (František Kadlec, Ludvík Bláha a Věra Conková)

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    263 Kč
    Do 26 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 26 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Cukrářská výroba I (František Kadlec, Ludvík Bláha a Věra Conková)

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 26 dní.
  • Přečtená
    výborný stav
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je ve výborném stavu.Rozdíl mezi touto knihou a novou byste asi ani nepoznali. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    112 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Kniha: Cukrářská technologie (Alena Půlpánová)

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná vazba
    294 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu (Idea servis)
Receptury pro cukrářskou výrobuVýrobky z pevných těst

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou...

  • Knihabrožovaná vazba
    151 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu (František Kadlec, Ivana Nováková a Jaroslava Stejskalová)

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali.
Kniha: Osamělost prvočísel (Paolo Giordano)
Osamělost prvočísel
  • Paolo Giordano