Zlevněné z kategorie: s oranžovou obálkou kuchařky podle úpravy - pečení
Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává...
-
Knihapevná vazba199 KčDo 4 – 6 dnů
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola...
-
Knihapevná vazba207 KčSkladem 3 ks
Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. Táto je zostavená zo skvelých receptov, pri ktorej nepotrebujete..
-
Knihapevná vazba178 KčDo 2 – 3 dnů
Náučná ilustrovaná knižka zoznámi deti so 14 ľudovými remeslami: kožušníctvom, korytárstvom, gubárstvom, šúpoliasrtvom, háčkovaním, debnárstvom, papučiarstvom, výšivkami, modrotlačou, drotárstvom, hrnčiarstvom, košikárstvom a medovnikárstvom...
-
Knihabrožovaná vazba223 KčSkladem 1 ks
Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi...
-
E-knihaPDF147 KčIhned ke stažení
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy...
-
Knihapevná vazba807 KčSkladem 1 ks
Obsah: Ovocný zákusok s aspikom Čokoládový ovocný rez Jahodovo-tvarohová kocka Piškóta s jahodovou penou Medový tunel s dulami Hruškovo-malinovo-mandľová piškóta Jahodovo-tvarohový závin Marhule s vanilkovým krémom Jablko v cestíčku Ovocný krém
-
Knihašitá vazba42 KčSkladem 1 ks
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...
-
Knihabrožovaná vazba314 KčSkladem 3 ks
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s bradou Zemiakovo-tvarohové pagáče Vrstvené oškvarkové pagáče Slané rožky s údeným syrom Slané rascové rožky Šunkové rožky Rožky k pivu Slané t
-
Knihašitá vazba42 KčSkladem 4 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle