Přeskočit na hlavní obsah
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking - Nadia Caterina Munno, Gallery Books, 2024
Novinka
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking 
EN

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner...

  • Knihapevná vazba
    691 Kč
    -15 %
    Předobjednávka,
    vychází za čtyři dny

Špetka Chili - David Turecký (ilustrátor), Chili Ta, Motto, 2024
Špetka Chili

Pozor, tohle není typická asijská kuchařka! Je určená těm, kdo autenticitu rádi vymění za hravost. Chili Ta, dcera vietnamských imigrantů a jedna z našich nejúspěšnějších gastro influencerek, vám otevírá brány do světa, kde se snoubí asijské chutě...


Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - Karolína Fourová, Esence, 2020
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně.


U plotny pečená vařená - Kristýna Bubeníková, CPRESS, 2024
U plotny pečená vařená

Přeneste se spolu s autorkou do dětství k maminčině stolu, k babičce na vesnici nebo do školní jídelny mezi spolužáky. Pochutnat si můžete na kulajdě, rozlítaných ptáčcích nebo segedínu, ke kterému si určitě vyberete jednu z příloh, jimž je věnována...


Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...


Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny)

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...


Nejbarevnější kuchařka KAMU - Kamila Rundusová, KAMU - Kamila Rundusová, 2017
Nejbarevnější kuchařka KAMU

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tradičních...


Můžu ochutnat? - Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński, Natalia Baranowska, Aleksandra Mizielińska (ilustrátor), Daniel Mizielińsky (ilustrátor), Host, 2021
Můžu ochutnat?

Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte! ...


Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...


Klasická česká kuchařka - Marie Janků-Sandtnerová, František Janků, XYZ, 2021
Klasická česká kuchařka

Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen...


Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...


Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...

Další formáty

Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...

Další formáty

Takhle chutná Indie - Ilona Bansal, CPRESS, 2022
Takhle chutná Indie

Indická kuchyně si u nás získala obrovskou popularitu. Vpusťte její lahodné chutě a vůně k sobě domů i vy! Pomůže vám s tím food blogerka Ilona Bansal alias Chai and Chilli, která vám dodá pořádnou dávku exotiky v podobě lahodných...


Jíme zdravě o Vánocích, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě o Vánocích

Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří...


Cucina Vegetariana (český jazyk) - Cettina Vicenzino, Slovart CZ, 2024
Cucina Vegetariana (český jazyk)

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje...


Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...


Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...


Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...


Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
 
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut, 2024
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
  • Paolo Giordano