Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    1 413 Kč
    Skladem

Čína, Svojtka&Co., 2012
Čína

Prastará a přitom hypermoderní, známá a přitom nepoznaná, navenek velkoměstská, leč ve své podstatě venkovská, konzervativní a zároveň pokroková, země kosmického věku a staromódních názorů...


Najlepšie recepty od Huga - Hugo, Medikapharm, 2020
Najlepšie recepty od Huga 
SK

Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky...


Culinaria Italy: Italian Specialties, Könemann, 2004
Culinaria Italy: Italian Specialties 
EN

The "land where lemons bloom" was already a fascinating travel destination long before Goethe identified it as such. The grand culture and varied landscapes of Italy have attracted and inspired artists and writers of every epoch...


Knedle na tisíc spôsobov - Vladimír Tomčík, Perfekt, 2007
Knedle na tisíc spôsobov 
SK

Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným...


Jamie Oliver - Moje Velká Británie - Jamie Oliver, MLD Publishing s.r.o., 2012
Jamie Oliver - Moje Velká Británie

Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody...


Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...


Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2005
Jamie's Italy 
EN

Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food...

Francúzsko na tanieri - Francesca Spinelli, Mykola Nevrev, Fortuna Libri, 2020
Francúzsko na tanieri 
SK

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita...


Nigellissima - Nigella Lawson, Chatto and Windus, 2012
Nigellissima 
EN

Nigellissima takes inspiration from Italian cooking to bring the spirit of Italy into the kitchen and onto the plate, pronto. At the heart of Italian cookery lies a celebration of food that is fresh, ...

Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke - Miriam Kelečič, A-knihy, 2022
Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke 
SK

V knihe vám ozrejmím trochu inak sviatky a obyčaje jedál v Chorvátsku a pre priateľov z Chorvátska obyčaje na Slovensku, tak ako idú v priebehu kalendárneho roku Veľkú noc a Vianoce...


Čína - Kolektív autorov, Svojtka&Co., 2006
Čína
  • Autorský kolektiv

Vítejte v Číně: rozlehlé, ambiciózní, hrdé a měnící se rychleji, než kdy předtím. Projeďte se uličkami Pekingu na kole, ochutnejte nudle ve stínu Šanghajských mrakodrapů a nechte se okouzlit pouštní krajinou Xinjiang.


Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...


Čaro rómskej kuchyne - Peter Pollák, Peter Pollák, 2022
Čaro rómskej kuchyne 
SK

Prečo som sa rozhodol predstaviť rómsku kuchyňu? Jedlo je kultúrne najvýznamnejším zdieľaným prvkom. Pri jedle netreba slová, stačia vôňa a chuť, ktoré často búrajú aj väčšie kultúrne bariéry, ako sú tie medzi Rómami a nerómskym...


Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009
Provence

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří...


Kintsugi pro šťastný život - Candice Kumai, Pragma, 2019
Kintsugi pro šťastný život

Každý z nás je ovlivněn místem, kde vyrůstal. Autorka s námi v této knize sdílí své japonské dědictví a provází nás kouzelnou cestou této země. V knize se dočteme o japonských tradicích, které vedou k vyváženému životu...


Japonská kuchyně - Tim Anderson, Esence, 2019
Japonská kuchyně

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo...


Afrodiziaká v slovenskej kuchyni - Katarína Nádaská, Fortuna Libri, 2019
Afrodiziaká v slovenskej kuchyni 
SK

Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo naozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede...


Moderní indická kuchařka - Nitisha Patel, CPRESS, 2018
Moderní indická kuchařka

Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření. Když ucítíte její charakteristickou vůni, začnou se vám zaručeně sbíhat slinky na jazyku. S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální...


Vše sváteční - Iveta Fabešová, Marie Janků-Sandtnerová, Marek Bartoš (ilustrátor), XYZ, 2022
Vše sváteční

Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory. Čekají na vás...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jejich životy jsou součástí mého příběhu a jiných příběhů, které se pod slunečnou oblohou vsouvají do jediného příběhu lidského života.“

Peníze od Hitlera - Radka Denemarková, 2021
Peníze od Hitlera
Radka Denemarková