Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012

826 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Přečtená
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012

Under Pressure
Přečtená

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking... Číst víc

1,0 1 hodnocení
Nakladatel
Artisan Division of Workman, 2012
Počet stran
304

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Mírně opotřebovaná
  • Angličtina

826 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
826 Kč

Více o knize

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
287×287 mm
Hmotnost
2136 g
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
1765405
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Artisan Division of Workman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

1,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
0
1

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Adéla Valová
Ověřený nákup
17.1.2023
Nic zajímavého, vyhozené peníze. Tudíž nedoporučuji tuto knihu zakoupit pokud nehodlate vařit doma michelinske pokrmy.
Používá suroviny které ani v CZ nekoupíte.
Číst víc

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano