Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013

225 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Přečtená
Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013

Provence (Škola provensálské kuchyně)
Přečtená

Tajemství surovin a receptů jižní Francie

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Slovart CZ, 2013
Počet stran
352

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Výborný stav
  • Čeština

225 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně.

Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky…

Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
195×235 mm
Hmotnost
1483 g
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
1249697
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Slovart CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Slovart CZ

Číst víc

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover