Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Ve slevě kuchařky dle národní kuchyně od nakladatelství Artisan Division of Workman

Použité filtry
Zrušit filtry
Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 176 Kč
    Skladem 4 ks

Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018
Let's Eat France! 
EN

There's never been a book about food like Let's Eat France! A book that feels literally larger than life, it is a feast for food lovers and Francophiles, combining the completist virtues of an encyclopedia and the obsessive visual pleasures of ...

  • Knihapevná vazba
    980 Kč
    Skladem 2 ks

The Food of Sicily - Fabrizia Lanza, Artisan Division of Workman, 2023
The Food of Sicily 
EN

In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Cucina Povera - Giulia Scarpaleggia, Artisan Division of Workman, 2023
Cucina Povera 
EN

Tuscan native and accomplished home cook Giulia Scarpaleggia shares the wholesome, comforting, and nostalgic recipes of cucina povera—Italian peasant cooking that is equal parts thrifty, nourishing, and delicious...

  • Knihapevná vazba
    789 Kč
    Více než 30 dní

Grains for Every Season - Joshua McFadden, Martha Holmberg, Artisan Division of Workman, 2021
Grains for Every Season 
EN

Joshua McFadden's first book, the James Beard Award-winning and perennially bestselling Six Seasons, transformed the way we cook with vegetables...

  • Knihapevná vazba
    840 Kč
    Více než 30 dní

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

The 100 Most Jewish Foods - Alana Newhouse, Artisan Division of Workman, 2019
The 100 Most Jewish Foods 
EN

Tablet's list of the 100 most Jewish foods is not about the most popular Jewish foods, or the tastiest, or even the most enduring. It's a list of the most significant foods culturally and historically to the Jewish people, explored deeply with essays, rec

  • Knihapevná vazba
    510 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek