Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018

980 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018

Let's Eat France!

There's never been a book about food like Let's Eat France! A book that feels literally larger than life, it is a feast for food lovers and Francophiles, combining the... Číst víc

Nakladatel
Artisan Division of Workman, 2018
Počet stran
432

There's never been a book about food like Let's Eat France! A book that feels literally larger than life, it is a feast for food lovers and Francophiles, combining the completist virtues of an encyclopedia and the obsessive visual pleasures of ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

980 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 1 143 Kč
Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018
980 Kč

Více o knize

There's never been a book about food like Let's Eat France! A book that feels literally larger than life, it is a feast for food lovers and Francophiles, combining the completist virtues of an encyclopedia and the obsessive visual pleasures of infographics with an enthusiast's unbridled joy. Here are classic recipes, including how to make a pot-au-feu, eight essential composed salads, pate en croute, blanquette de veau, choucroute, and the best ratatouille. Profiles of French food icons like Colette and Curnonsky, Brillat-Savarin and Bocuse, the Troigros dynasty and Victor Hugo. A region-by-region index of each area's famed cheeses, charcuterie, and recipes. Poster-size guides to the breads of France, the wines of France, the oysters of France-even the frites of France. You'll meet endive, the belle of the north; discover the croissant timeline; understand the art of tartare; find a chart of wine bottle sizes, from the tiny split to the Nebuchadnezzar (the equivalent of 20 standard bottles); and follow the family tree of French sauces. Adding to the overall delight of the book is the random arrangement of its content (a tutorial on mayonnaise is next to a list of places where Balzac ate), making each page a found treasure. It's a book you'll open anywhere-and never want to close.
Číst víc
Počet stran
432
Vazba
pevná vazba
Rozměr
255×335 mm
Hmotnost
2565 g
ISBN
9781579658762
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
439273
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Artisan Division of Workman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018
Just a French Guy Cooking - Alexis Gabriel Aïnouz, Quadrille, 2018
1 472 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Let's Eat France! - François-Régis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2018
Just a French Guy Cooking - Alexis Gabriel Aïnouz, Quadrille, 2018
1 472 Kč

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover