Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Slovegán 3 - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2022
Slovegán 3 
SK

Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie...

  • Knihapevná vazba
    833 Kč
    Skladem > 5 ks

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    415 Kč
    Skladem > 5 ks

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    500 Kč
    Skladem > 5 ks

Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 3 ks

Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    397 Kč
    Skladem 3 ks

Cháluj líp! - Těhotnej kuchař, TK Books, 2022
Cháluj líp!

Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...

  • Knihaflexi vazba
    430 Kč
    Skladem 2 ks

Chuť Vietnamu - Uyen Luu, Slovart CZ, 2023
Chuť Vietnamu

Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření...

  • Knihapevná vazba
    426 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Buddha Bowls - Asijské salátové mísy - Martina Kittlerová, Vašut, 2021
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy

Co to vlastně je Buddha Bowl? Jde o pestrou směs mnoha zdravých přísad v jedné míse. Je tam lákavě naaranžováno vše, co člověk potřebuje k snídani, obědu nebo večeři. A tahle mísa nejen že vypadá neodolatelně lahodně...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 1 ks
Vietnamská kuchyně - Nico Stanitzok, Vašut, 2022
Vietnamská kuchyně

V kuchyni – a v té vietnamské obzvlášť – se nebudete nudit. Tady se vaří, smaží, peče, frituje. Je to malé dobrodružství se zaručeným úspěchem. Ať už se pustíte do letních závitků s...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 3 ks

Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha 
SK

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    517 Kč
    Skladem > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    499 Kč
    Ihned ke stažení
Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...

  • Knihapevná vazba
    423 Kč
    Skladem 1 ks
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

The Great British Vegetable Cookbook - Sybil Kapoor, National Trus, 2013
The Great British Vegetable Cookbook 
EN

An exciting and beautiful new vegetable book by well-known food writer Sybil Kapoor. The 154 recipes are simple and modern and the book is divided into the four seasons so that readers are encouraged to cook vegetables when they are ...

  • Knihapevná vazba
    979 Kč
    Více než 30 dní

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

Chuť - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Slovart, 2021
Chuť
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...

  • Knihapevná vazba
    408 Kč
    Skladem 1 ks
  • 411 Kč
    Ihned ke stažení

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Gennaro’s Verdure - Gennaro Contaldo, Pavilion, 2024
Gennaro’s Verdure 
EN

In Gennaro’s Verdure, Gennaro transforms humble vegetables from side dish material into the hero of the plate, using punchy flavours from staple ingredients in his unique and much loved Italian style...

  • Knihapevná vazba
    691 Kč
    Skladem 3 ks

Flavour - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Ebury, 2020
Flavour 
EN
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver ...

  • Knihapevná vazba
    750 Kč
    Více než 30 dní

Cucina Vegetariana (český jazyk) - Cettina Vicenzino, Slovart CZ, 2024
Novinka
Cucina Vegetariana (český jazyk)

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje...

  • 345 Kč
    Předobjednávka,
    vychází za šest dní

Takmer zabudnuté recepty 2 - Michaela Smolová, Ing. Michaela Smolová - Sisters, 2021
Takmer zabudnuté recepty 2 
SK

Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich ..

  • Knihapevná vazba
    437 Kč
    Skladem > 5 ks

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Do 4 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern