Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Flavour - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Ebury, 2020

750 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Flavour

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three... Číst víc

5,0 5 hodnocení
Nakladatel
Ebury, 2020
Počet stran
320

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

750 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Chuť - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Slovart, 2021
Pevná vazba
Čeština, 2021
Skladem 1 ks

408 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Z kolekce: Knihy pro fanoušky Masterchefa

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Flavour - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Ebury, 2020
750 Kč

Více o knize

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. Ottolenghi FLAVOUR combines simple recipes for weeknights, low-effort high-impact dishes, and standout meals for the relaxed cook. Packed with signature colourful photography, FLAVOUR not only inspires us with what to cook, but how flavour is dialled up and why it works.

The book is broken down into three parts, which reveal how to tap into the potential of ordinary vegetables to create extraordinary food:

  • Process explains cooking methods that elevate veg to great heights;
  • Pairing identifies four basic pairings that are fundamental to great flavour;
  • Produce offers impactful vegetables that do the work for you.

With surefire hits, such as Aubergine Dumplings alla Parmigiana, Hasselback Beetroot with Lime Leaf Butter, Miso Butter Onions, Spicy Mushroom Lasagne and Romano Pepper Schnitzels, plus mouthwatering photographs of nearly every one of the more than 100 recipes, Ottolenghi FLAVOUR is the impactful, next-level approach to vegetable cooking that Ottolenghi fans and vegetable lovers everywhere have been craving.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
198×76 mm
Hmotnost
1390 g
ISBN
1785038931
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
722341
Jazyk
angličtina
Původ
Izrael
Nakladatel
Ebury
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

5 hodnocení

5
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Vegetariánska kniha (aj) pre nevegetariánov

Tento typ kuchárskych kníh mám rád, lebo prináša aj pridanú hodnotu: nielen chutné recepty, ale aj textová časť ponúkajúca aj pre laikov zrozumiteľné vysvetlenie — čo a ako vplýva na chuť, ako pracovať s vrstvením rôznych chutí (napr. viac druhov kyslosti), atď. Zo stovky receptov je takmer polovica čisto vegánskych, a hoci k vegánom ani vegetariánom nepatrím, je aj pre mňa raz za čas radosť obohatiť na pár dní jedálniček jedlom bez použitia mäsa a údenín — a táto kniha je k tomu vynikajúcim mentorom!

Číst víc

Čtenářské recenze

Baska Leitmanova
Ověřený nákup
31.1.2022
Zeler inak
Ak niekomu nechuti zeler v polievke, tak možno mu zachutí práve na spôsob prípraveny práve podľa tejto knihy. Inšpirácií, hlavne pri príprave vegetariánskych jedál nie je nikdy dosť.
Kniha má krásne fotografie jedál.
Číst víc
15.5.2021
milujem ho
táto knižka mi otvorila nové obzory čo sa týka varenia a osvojenia si čarovných techník, ktorými sa z dávno známych ingrediencíí a menej známych korenín, ktoré si človek zamiluje, dajú vykúzliť zázraky. Jedno chutnejšie ako druhé, aj keď určite to nieje žiadne 5 minútové varenie ale časovo trochu náročnejšie ale výsledok vždy stál za to Číst víc
3
Malé ženy - Louisa May Alcott, 2020
Právě čtu
Malé ženy

Kúpiť si novú knihu je moja najväčšia radosť.

Nikoleta Kovacsova
Ověřený zákazník
26.2.2021
Ozajstná chuťovka
Na túto kuchárku som čakala mesiace a nesklamala ma. Krásne, farebné fotky úžasných, "voňavých" jedál. Stredná náročnosť prípravy receptov. Odporúčam ako darček pre vášnivých kuchárov, ktorí sa neboja experimentovať aj s netradičnejšími chuťami. Úplná topka sú hríbové lasagne!!! Číst víc

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami