Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Gastronomie učebnice pro vysoké školy

Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    272 Kč
    Skladem 3 ks

Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018
 
Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Hygiena výživy a stravovania 
SK

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

  • Knihapevná vazba
    268 Kč
    Skladem 3 ks

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov - Katarína Kompasová, Univerzita Konštantína Filozofa, 2021
Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov 
SK

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov.

  • Knihabrožovaná vazba
    287 Kč
    Do 5 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger