Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Toshikazu Kawaguchi - Pátý díl oblíbené série o kavárnách

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Ročník
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Zelinářství pro odborná učiliště (Josef Pokorný)
Zelinářství pro odborná učiliště

Učebnice seznamuje studenty se základy pěstování zelinářských plodin, ošetřováním po výsevu a výsadbě, ochranou před chorobami a škůdci, se sklizní a skladováním, s mechanizačními prostředky a pracovním nářadím, které jsou...

  • Knihabrožovaná vazba
    124 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 10 dní.

Kniha: Ruština - 7. Ovoce a zelenina (INFOA)
Ruština - 7. Ovoce a zelenina

Tematický obrázkový slovník - metoda postupného osvojení slovní zásoby podle tematických skupin...

  • 46 Kč
    Do 5 – 10 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 5 – 10 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Počítáme s vitaminy (Lenka Pecharová)
Počítáme s vitaminy

Učební materiál, který v souladu s moderními pedagogickými požadavky podporuje mezipředmětové vazby. Knihu tvoří 53 medailonků různých plodin. Každý medailonek se skládá z úvodních informací o daném ovoci či zelenině, často formou rozhovoru či příběhu...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 10 dní.

Kniha: Poznávej zeleninu a ovoce 1 (Petr Kupka)
Poznávej zeleninu a ovoce 1

Názorné fotografie určené pro první seznamování se s jednotlivými druhy ovoce a zeleniny. Učební pomůcku mohou využívat jak učitelé a děti v mateřských a základních školách, tak rodiče předškolních a školních dětí. Titul obsahuje...

  • Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronomické technologie II (Jiří Mlček)
Gastronomické technologie II

Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 2 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 2 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 2 je určená pre študijný odbor kuchár a nadväzuje na učivo prvého ročníka a tvorí základ prípravy na budúce povolanie...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Do 6 – 8 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 8 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny (Mária Baranová)
Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny 
SK

Ovocie a zelenina sú dôležitou zložkou výživy predovšetkým svojimi dietetickými, výživovými a senzorickými vlastnosťami. Ich nezastupiteľná úloha vo výžive človeka je daná ich biologickou hodnotou, ktorá je charakterizovaná...

  • 212 Kč
    Do 3 – 5 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 3 – 5 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Učebnica je určená pre 1. ročník študijného odboru kuchár. Jej obsah je v súlade so ŠVP. Učivo je rozdelené do 9 kapitol, v ktorých sa žiaci oboznámia s vývojom gastronómie u nás aj vo svete, s HACCP, povinnosťami a pomôckami kuchára...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem > 5 ks
    Tato kniha se na cestu k vám může vydat prakticky okamžitě! Pokud si ji objednáte do 13:00 v pracovní den (do 17:00 v případě PPL kurýra nebo osobního odběru v knihkupectví Martinus v Brně), odešleme vám ji ještě v ten samý den, jinak nejpozději následující pracovní den.

Kniha: Má první knížka ovoce a zeleniny (Chiara Piroddi)
Má první knížka ovoce a zeleniny

Řada knížeček pro malé předškoláky přináší jednoduché dětské texty a aktivity na rozvíjení základních kognitivních dovedností.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA 
SK

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do týdne.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA 
SK

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 4 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 4 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 4 uzatvára sériu učebníc pre študijný odbor kuchár. Obsah učiva je zameraný na rozšírenie vedomostí, podporu kreativity a využitie zručností, ktoré žiaci nadobudli počas prípravy na budúce povolanie v nižších ročníkoch...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Připravujeme
    Dodavatelé, distributoři a další šikovní lidé intenzivně pracují na tom, abyste si tuto knihu mohli už brzo užít!

Kniha: Technológia 3 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 3 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár) 
SK

Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na technológiu prípravy pokrmov. Text je ilustrovaný perokresbami a farebnými fotografiami, ktoré vám pomôžu rozvíjať predstavivosť a tvorivosť žiaka...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.