Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů (Jana Dostálová)
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí...

  • Knihabrožovaná vazba
    141 Kč
    Do 6 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Cukrářská výroba I (František Kadlec, Ludvík Bláha a Věra Conková)
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    315 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 11 dní.
  • Přečtená
    výborný stav
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je ve výborném stavu.Rozdíl mezi touto knihou a novou byste asi ani nepoznali. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    189 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Kniha: Cukrářská technologie (Alena Půlpánová)
Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná vazba
    391 Kč
    Do 6 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Cukrářská výroba III (Ludvík Bláha a kolektiv)
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    292 Kč
    Do 6 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Cukrářská výroba II (František Kadlec, Ludvík Bláha a Věra Conková)
Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    313 Kč
    Do 6 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Magická kuchařka (Otomar Dvořák)
Magická kuchařka

Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem...

  • Knihapevná vazba
    312 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do šesti dní.
  • E-kniha
    99 Kč
    Ihned ke stažení
    Máte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu (Idea servis)
Receptury pro cukrářskou výrobu

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou...

  • Knihabrožovaná vazba
    179 Kč
    Do 6 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu (František Kadlec, Ivana Nováková a Jaroslava Stejskalová)
Receptury pro cukrářskou výrobu

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.