Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Pinch of Nom Air Fryer - Kay Allinson, Kate Allinson, Pan Macmillan, 2024
Pinch of Nom Air Fryer 
EN

5-million copy bestselling authors, Pinch of Nom, are back with the brand-new book everyone has been asking for: super-easy, calorie-counted and utterly delicious air fryer recipes...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Předobjednávka,
    vychází zítra

Ottolenghi Comfort - Ottolenghi Yotam, Helen Goh, Ebury, 2024
Ottolenghi Comfort 
EN

Ottolenghi’s first brand-new major cookbook since the era-defining Ottolenghi SIMPLE and Ottolenghi FLAVOUR. With over 100 evocative, irresistible recipes alongside stories of childhood and home...

  • Knihapevná vazba
    863 Kč
    Předobjednávka,
    vychází 5. 9. 2024

Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Češskaja kuchnja 
RU

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Glucose Revolution - Jessie Inchauspé, Short Books, 2022
Glucose Revolution 
EN
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Dietary science is on the move. For decades, people were wrongly focused on reducing fat and calories, whereas we now know that the real trouble-makers are the foods that deregulate our blood sugar levels...

  • Knihabrožovaná vazba
    463 Kč
    Skladem 3 ks
  • Přečtenávýborný stav
    220 Kč
    Skladem
The Glucose Goddess Method - Jessie Inchauspe, New River Books, 2023
The Glucose Goddess Method 
EN

With her first book Glucose Revolution a no. 1 international bestseller, she started teaching everyone about the importance of blood sugar and easy hacks to manage it...

  • Knihabrožovaná vazba
    617 Kč
    Skladem 5 ks

Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things - Noor Murad, Yotam Ottolenghi, Ebury, 2022
Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things 
EN

Ottolenghify every meal. Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal...

  • Knihapevná vazba
    881 Kč
    Do 3 – 7 dnů

One - Jamie Oliver, Penguin Books, 2022
One 
EN

In ONE, Jamie Oliver will guide you through over 120 recipes for tasty, fuss-free and satisfying dishes cooked in just one pan. What's better: each recipe has just eight ingredients or fewer, meaning minimal prep (and washing up) and ...

  • Knihapevná vazba
    688 Kč
    Skladem 1 ks

5 Ingredients Mediterranean - Jamie Oliver, Puffin Books, 2023
5 Ingredients Mediterranean 
EN

Ingredients Mediterranean is everything people loved about the first book, but with the added va-va-voom of basing it on Jamie's lifelong travels around the Med...

  • Knihapevná vazba
    650 Kč
    Skladem 1 ks

Spoon-Fed - Tim Spector, Vintage, 2022
Spoon-Fed 
EN

Is breakfast really the most important meal of the day? Is there any point in counting calories? Is there any evidence that coffee is bad for us...

  • Knihabrožovaná vazba
    276 Kč
    Skladem 2 ks

The Blue Zones Kitchen - Dan Buettner, National Geographic Society, 2020
The Blue Zones Kitchen 
EN

Best-selling author Dan Buettner debuts his first cookbook, filled with 100 longevity recipes inspired by the Blue Zones locations around the world, where people live the longest...

  • Knihapevná vazba
    779 Kč
    Skladem > 5 ks
Genius Foods - Max Lugavere, HarperCollins, 2018
Genius Foods 
EN

Discover the critical link between your brain and the food you eat and change the way your brain ages, in this cutting-edge, practical guide to eliminating brain fog...

  • Knihapevná vazba
    553 Kč
    Skladem 2 ks

Noma - Rene Redzepi, Phaidon, 2010
Noma 
EN

René Redzepi has been widely credited with re-inventing Nordic cuisine. His Copenhagen restaurant, Noma, was recognized as the third best in the world by the San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant awards in 2009 and received the unique ...

  • Knihapevná vazba
    1 503 Kč
    Do 3 – 7 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    829 Kč
    Skladem

Eating to Extinction - Dan Saladino, Vintage, 2022
Eating to Extinction 
EN

A captivating and unexpected journey through the history of humankind's relationship with food, with an urgent message for our times. We live in an age of mass extinction. The earth's biodiversity is decreasing at a faster rate than ever...

  • Knihabrožovaná vazba
    280 Kč
    Skladem 1 ks

7 Ways - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2020
7 Ways 
EN

7 Ways to reinvent your favourite ingredients with more than 120 new, exciting and tasty recipes. Jamie's looked at the top ingredients we buy week in, week out. We're talking about those meal staples we pick up without thinking ...

  • Knihapevná vazba
    636 Kč
    Skladem 3 ks

Food for Life - Tim Spector, Vintage, 2024
Food for Life 
EN

A comprehensive guide to the new science of nutrition, drawing on Tim Spector's cutting-edge research...

  • Knihabrožovaná vazba
    364 Kč
    Více než 30 dní

#EATMEATLESS - Jane Goodall, Weldon Owen, 2021
#EATMEATLESS 
EN

Planet-friendly recipes inspired by noted global activist Dr. Jane Goodall, DBE, provide readers with a user-friendly call-to-action to improve human and environmental health and improve wellbeing for other animals alike...

  • Knihapevná vazba
    710 Kč
    Více než 30 dní

The Food Programme - Alex Renton, Ebury, 2022
The Food Programme 
EN

Vital stories for hungry minds. In the first official book from BBC Radio 4's hit series The Food Programme, award-winning writer Alex Renton tells the stories of...

  • Knihapevná vazba
    470 Kč
    Skladem 1 ks

Koshersoul - Michael W. Twitty, HarperCollins, 2022
Koshersoul 
EN

The James Beard award-winning author of the acclaimed The Cooking Gene explores the cultural crossroads of Jewish and African diaspora cuisine and issues of memory, identity, and food...

  • Knihapevná vazba
    592 Kč
    Skladem 1 ks

Africana - Lerato Umah-Shaylor, HarperCollins, 2022
Africana 
EN

A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition....

  • Knihapevná vazba
    558 Kč
    Skladem 2 ks

Modern Jewish Comfort Food - Shannon Sarna, WW Norton & Co, 2022
Modern Jewish Comfort Food 
EN

Comfort food varies from person to person, family to family, region to region. As the author of Modern Jewish Baker and editor of The Nosher, Shannon Sarna has always wanted to tell the story of the Jewish people through food...

  • Knihapevná vazba
    662 Kč
    Do 22 – 24 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“