Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Aleš Novotný - Český thriller se severskou atmosférou

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Nakladatel
Kolekce
Vazba
Barva obálky
Kniha: The Noma Guide to Fermentation (David Zilber a René Redzepi)
The Noma Guide to Fermentation 
EN

At noma—four times named the world's best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of

  • Knihapevná vazba
    820 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 32 dní.

Kniha: Noma (René Redzepi)
Noma 
EN

René Redzepi has been widely credited with re-inventing Nordic cuisine. His Copenhagen restaurant, Noma, was recognized as the third best in the world by the San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant awards in 2009 and received the unique ...

  • Knihapevná vazba
    1 645 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 32 dní.

Kniha: Noma 2.0 (Junichi Takahashi, Mette Soberg a René Redzepi)
Noma 2.0 
EN

There's a reason Noma sits atop the list of the world's best restaurants. Every bite, every dish, every course surprises, delights, challenges, and deeply satisfies in a way that's unique in the world of dining...

  • Knihapevná vazba
    1 531 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 32 dní.

Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)
A Work in Progress 
EN

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over ...

  • Knihapevná vazba
    553 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: You and I Eat the Same (Chris Ying a René Redzepi)
You and I Eat the Same 
EN

Good food is the common ground shared by all of us, and immigration is fundamental to good food. In eighteen thoughtful and engaging essays and stories, You and I Eat the Same explores the ways in which cooking and eating connect us across ...

  • Knihabrožovaná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 32 dní.

Kniha: Tacopedia (Deborah Holtz (Author), Juan Carlos Mena a René Redzepi)
Tacopedia 
EN

Tacopedia is an encyclopaedic tribute to the vibrancy of Mexican taco culture. Explore one of Mexico's most popular culinary traditions through 100 recipes accompanied by interviews, street and food photography, illustrations, graphics, ...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.
Kniha: Neděle odpoledne (Viktorie Hanišová)
Neděle odpoledne
  • Viktorie Hanišová