Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    415 Kč
    Skladem > 5 ks

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    376 Kč
    Ihned ke stažení

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

7krát jinak - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2022
7krát jinak

Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy..

  • Knihapevná vazba
    474 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    308 Kč
    Skladem
Domácí sýry - Petra Rubášová, CPRESS, 2018
 
Domácí sýry - Petra Rubášová, CPRESS, 2022
Domácí sýry

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Více než 30 dní
  • 169 Kč
    Ihned ke stažení

Sýry -  kuchařka z edice Apetit (15), BURDA Media 2000, 2014
Sýry - kuchařka z edice Apetit (15)

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2022
Vaříme nebesky

Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...

  • Knihapevná vazba
    466 Kč
    Skladem 4 ks

Brambory - kuchařka z edice Apetit (5), BURDA Media 2000, 2011
 
Brambory - kuchařka z edice Apetit (5), BURDA Media 2000, 2016
Brambory - kuchařka z edice Apetit (5)

Kniha nabízí 100 receptů z brambor, které byly uvařeny a vyzkoušeny v redakční kuchyni časopisu...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Domácí jogurt, tvaroh a sýr - Cosima Bellersen Quirini, Vašut, 2021
Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Jíme zdravě s dětmi, Jíme zdravě, 2022
Jíme zdravě s dětmi

Chcete svoje děti vést ke zdravému životnímu stylu? Naučit je jíst plnohodnotně, správně a dostatečně? Servírovat jim jídla, nad kterými nebudou ohrnovat nos a u kterých poprosí o nášup? Předejít u nich nespočtu zdravotních komplikací a neduhů...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 1 ks
O sýrech - Fiona Beckettová, Slovart CZ, 2013
O sýrech

Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    190 Kč
    Skladem

Tvarůžková kuchařka, Došel karamel, 2017
Tvarůžková kuchařka

V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty, to vše krásně provoněno tolik oblíbenými tvarůžky... Zjistíte také, jak krásně se sýrem

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 19 – 24 dnů

Uvař mi lásku - Ondřej Hutnik, Laura Janáčková, Česká citadela, 2021
Uvař mi lásku

První česká kuchařka z afrodiziak, která představuje to nejlepší ze spojení populární sexuoložky Laury Janáčkové a skvělého šéfkuchaře Ondřeje Hutnika. V knize najdete potraviny, které ovlivňují lásku, jejich...

  • Knihabrožovaná vazba
    307 Kč
    Skladem 1 ks

Naše domácí - Monika Kindlová, Smart Press, 2022
Naše domácí

Kniha nabízí téměř 120 receptů, návodů a milých životních rad pro každodenní život i slavnostní okamžiky...

  • Knihapevná vazba
    448 Kč
    Skladem 1 ks

Tajné bramborové recepty - Klára Trnková, Studio Trnka, 2022
Tajné bramborové recepty

V dnešní době, kdy potraviny zdražují, můžeme se ohlédnout po pokrmech našich předků, kteří využívali i levnější suroviny. Brambory jsou jednou z možností, kdy s přidáním malého množství přísad uvaříme...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Sýry na vašem stole - Ute Paul-Prösslerová, Albatros CZ, 2005
Sýry na vašem stole

V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského mléka...


Hostina (český jazyk) - Marcel Ihnačák, Slovart CZ, 2022
Hostina (český jazyk)

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Skladem 1 ks

Encyklopedie sýrů - Ch. Callec, Rebo, 2006
Encyklopedie sýrů

Historie, výroba a druhy sýrů, uchovávání a servírování, využití v kuchyni, tipy na nákup, přehled sýrů z nejrůznějších krajin, sýry vhodné k nápojům a pro syrové pokrmy, farebné fotografie...


Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    149 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Vaření pod širým nebem

Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo...

  • Knihapevná vazba
    167 Kč
    Do 3 – 5 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano