Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hostina (český jazyk) - Marcel Ihnačák, Slovart CZ, 2022

338 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Hostina (český jazyk)

Méně je někdy více

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní... Číst víc

Nakladatel
Slovart CZ, 2022
Počet stran
176

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

338 Kč

Cena v knihkupectví: 499 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost. protože méně je někdy více.

Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znamenat jen velkou slavnost nebo hody. Je to i pokrm připravený pro dva, několik blízkých a přátel. Společná snídaně, oběd nebo večeře mohou být dokonalou hostinou, když si je připravíme z kvalitních surovin a s láskou. Protože dobré jídlo spojuje lidi, upevňuje vztahy a vytváří nová přátelství. Hostina není o množství, ale hlavně o kvalitě, delikátní chuti a kráse na talíři."

Působivé fotografie nádherné zahrady a jídel vám pomohou vybrat si něco netradičního na snídani, zajímavou polévku, jídlo bez masa, ale i masová, bramborová a sýrová jídla, ryby, těstoviny a dezerty. Příkladem je cizrnová pomazánka s medvědím česnekem, gazpacho s mušlemi, bramborový salát se šunkou a vejci, bylinkové halušky s krůtím masem a rajčaty, kapr s chřestem a čatní z červené cibule, hovězí špízy se sezamem a s mladou zeleninou či tvarohové lívance s creme fraîche a jahodami. Dobrou chuť!
Číst víc
Originální název
Hostina - Menej je niekedy viac
Počet stran
176
Vazba
pevná vazba
Rozměr
190×250 mm
Hmotnost
814 g
ISBN
9788027603602
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1413051
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Slovensko
Nakladatel
Slovart CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Slovart CZ

Číst víc

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid