Kuchařky
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
48 produktů
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...
-
Knihabrožovaná vazba274 KčSkladem 1 ks
-
297 KčIhned ke stažení
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále...
-
Knihabrožovaná vazba213 KčDo 4 – 6 dnů
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...
-
Knihapevná vazba442 KčSkladem 1 ks
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických...
-
Přečtenávýborný stav162 KčSkladem
-
Knihapevná vazba295 KčDo 2 – 5 dnů
-
E-knihaPDF209 KčIhned ke stažení
Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..
-
Knihapevná vazba262 KčSkladem 1 ks
V této knize vám představujeme širokou paletu klasických receptů, oblíbených v mnoha rodinách. Třešňovým kompotem nebo jahodovým džemem počínaje přes lilek v sirupu a nakládané okurky až po olej z řůží a domácí játrovou paštiku...
Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat...
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane...
-
Knihapevná vazba597 KčSkladem 1 ks
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to skutečné poklady pro každého kuchaře...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta...
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál...
Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok...
-
Knihapevná vazba230 KčDo 6 – 7 dnů
- Autorský kolektiv
Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin. (2. vydání)
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle