Zlevněné z kategorie: v českém jazyku knihy o zemědělství a potravinářství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
204 produktů
Po téměř dvouletém cyklu lekcí angličtiny zveřejňovaném v týdeníku Zemědělec přicházíme s knihou, která obsahuje všechny lekce rozšířené a doplněné autorem této...
-
Knihapevná vazba473 KčSkladem 1 ks
- Petr Baranyk
- kolektiv
Existuje mnoho desítek druhů rostlin, z nichž lze získat olej, ne všechny bychom ale zařadili primárně mezi olejniny. V knize Olejniny autoři představují ty...
-
Knihapevná vazba406 KčDo 2 – 6 dnů
- Jiří Petr
- kolektiv
V publikaci „Žito a tritikale“ jsou shrnuty dlouholeté výsledky výzkumu na ČZU v Praze. K souhrnnému zpracování výsledků o žitě dochází k situaci, kdy začíná být...
-
Knihapevná vazba204 KčDo 2 – 6 dnů
Vítejte v úžasném, pestrém světě traktorů! Po více než století se traktory postupně vyvinuly podle našich potřeb, a jak se zlepšovaly naše technické dovednosti, přesunuli jsme se od jednoduchých strojů na kovových kolech až ke složitým...
-
Knihapevná vazba276 KčSkladem 1 ks
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba914 KčDo 2 – 3 dnů
Publicista a historik Josef Nitra zaujal zájemce o dějiny českého hasičství už v roce 2020, kdy vyšla jeho kniha Pompiéři, požárníci, hasiči – zatím nejobsáhlejší dílo o vzniku a vývoji požární ochrany na našem...
-
Knihapevná vazba623 KčSkladem 2 ks
Kniha se zabývá hlavními ekologickými problémy světa, které rozebírá populárním stylem. Velká pozornost je věnována lesům, ať už našim, nebo tropickým. Autor pracoval a cestoval po celém světě, lesnictví se věnuje už 70 let, z toho 60 let pedagogicky...
-
Knihapevná vazba203 KčSkladem 1 ks
Zemědělské muzeum vzniklo v roce 1891 na popud pořadatelů Jubilejní výstavy v Praze. Jednotlivé pobočky Národního zemědělského muzea Praha (Kačina, Ohrada, Valtice, Čáslav) jsou zaměřeny...
-
Knihapevná vazba489 KčDo 22 – 27 dnů
Chcete nahlédnout do kabiny i pod kapotu nejrůznějších typů traktorů? Tak nastartujte svoji zvědavost a pojďte zjistit, z jakých součástek se skládají a co všechno dokážou. Co se dá za takový traktor připojit a jak všestranným pomocníkem umí být? Čeká...
Stejně jako předchozí dva svazky i třetí díl předpokládané sedmidílné řady o českých a moravských pralesovitých rezervacích přináší výsledky opakovaného zkoumání dřevinného i bylinného patra a půdních poměrů, tentokrát v rezervacích Šumavy a Českého lesa.
-
Knihapevná vazba289 KčDo 4 – 6 dnů
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...
Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na světě, na düsseldorfský ProWein, v letech 2014–2019. Zavádí čtenáře do jednotlivých hal mezi vystavovatele, obchodníky a vinařské nadšence. Umožňuje mu...
-
Knihapevná vazba296 KčDo 4 – 9 dnů
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba527 KčDo 2 – 6 dnů
Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
-
122 KčSkladem 1 ks
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...
-
Knihabrožovaná vazba336 KčSkladem 3 ks
-
365 KčIhned ke stažení
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...
Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty...
-
Knihapevná vazba321 KčSkladem 1 ks
-
339 KčIhned ke stažení
Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí tzv. nového vinařského světa i podstatnou část vinařských zemí Evropy, mohl se opřít o osobní zkušenosti ze...
-
Knihapevná vazba439 KčDo 2 – 6 dnů
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba410 KčSkladem 1 ks
-
424 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle