Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Papírové s brožovanou vazbou žlutá knihy o potravinářství

Použité filtry
Zrušit filtry
Umění fermentace II. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace II.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks

Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    554 Kč
    Do 15 – 20 dnů

Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, R PLUS, 2019
Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Více než 30 dní
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Základy rostlinné produkce - Josef Šnobl, Josef Pulkrábek a kol., Česká zemědělská univerzita v Praze, 2010
Základy rostlinné produkce

* Hlavní charakteristiky zemědělství; * Vegetační faktory; * Rajonizace zemědělské výroby; * Soustavy hospodaření; * Půda; * Zpracování půdy; ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová, Ossis, 2009
Chemie potravin I+II

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “