Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Gastrosexuál - Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm, CPRESS, 2020
Gastrosexuál

Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...

  • Knihapevná vazba
    220 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    Skladem

Sold Out - Zuzana Zuzáková, Peter Szamuhel, Bucheck, 2023
Sold Out 
SK

Kuchárska kniha Sold Out vznikala na ulici. Je plná pouličného jedla, rapu, streetwearu a farieb, pracuje s mäsom aj zeleninou...

  • Knihapevná vazba
    899 Kč
    Skladem > 5 ks

Hamburgery - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2015
Hamburgery - 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů...

  • Knihapevná vazba
    209 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem

Báječná kniha o burgerech a grilování, Esence, 2023
Báječná kniha o burgerech a grilování

Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo...

  • Přečtenávýborný stav
    164 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks

Jamie Oliver's Christmas Cookbook - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2016
Jamie Oliver's Christmas Cookbook 
EN

Jamie Oliver's Christmas Cookbook is packed with all the classics you need for the big day and beyond, as well as loads of delicious recipes for edible gifts, party food and new ways to love those leftovers...

  • Knihapevná vazba
    646 Kč
    Do 23 – 28 dnů

Crafted Meat - Hendrik Haase, Sven Ehmann, Gestalten Verlag, 2015
Crafted Meat 
EN

Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.

  • Knihapevná vazba
    1 184 Kč
    Skladem 1 ks

100 Recipes, Random House, 2015
100 Recipes 
EN

We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...

  • Knihapevná vazba
    936 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenávýborný stav
    542 Kč
    Skladem

Steaky a jiné speciality z vepřového masa, Rebo, 2008
Steaky a jiné speciality z vepřového masa

Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z vepřového masa.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk) 
SK

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    601 Kč
    Do 18 – 23 dnů
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    938 Kč
    Skladem 1 ks

The Big Fat Duck Cookbook - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2008
The Big Fat Duck Cookbook 
EN

In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science...

  • Knihapevná vazba
    6 199 Kč
    Skladem 1 ks

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


Rychlé večeře: Burgery - Kate McMillan, Edice knihy Omega, 2017
Rychlé večeře: Burgery

Burger je klasický pokrm, ať už jde o nedělní večeři nebo grilování na zahradě. V této knize najdete recepty na všechny druhy velkých burgerů, každý si zde najde své – masové, vegetariánské, originální i velmi jednoduché burgery...


Meatballs - Valéry Drouet, Ullmann, 2016
Meatballs 
EN

Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us, as it offers many simple and innovative vegetarian dishes, seafood recipes and sweet treats...

  • Knihapevná vazba
    304 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Francouzská venkovská kuchyně - Mimi Thorisson, Edice knihy Omega, 2017
Francouzská venkovská kuchyně

Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov – s jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Steaky - Paul Gayler, Ikar CZ, 2011
Steaky

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň...


The Meat Cookbook - Nichola Fletcher, Dorling Kindersley, 2021
The Meat Cookbook 
EN

From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat...

  • Knihapevná vazba
    623 Kč
    Více než 30 dní

The Huxtaburger Book - Daniel Wilson, Hardie Grant, 2015
The Huxtaburger Book 
EN

We love you Huxtaburger. It is The reason to live or visit Melbourne. Daniel Wilson, Burger God and co-owner and chef at The Huxtaburger shares the art and science behind perfect burger creation.

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Více než 30 dní

Tom Kitchin's Meat and Game - Tom Kitchin, Bloomsbury, 2017
Tom Kitchin's Meat and Game 
EN

Tom Kitchin's Meat & Game showcases the brilliant talents of one of the UK and Scotland's favourite chefs. Tom's passion for game, and his ability to transform that passion into irresistible ways to enjoy it at home, ...

  • Knihapevná vazba
    729 Kč
    Do 24 – 29 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“