Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Předpredaj spuštěn - Pokračování megahitu Čtvrté křídlo je tu!

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Jazyk
Téma
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Taste Korea - Ae Jin Huys, Lannoo, 2023
Novinka
Taste Korea 
EN

What makes Korean food so tasty? The secret is in the "jangs," sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years...

  • Knihapevná vazba
    828 Kč
    Více než 30 dní

Cooked - Michael Pollan, Penguin Books, 2013
Cooked 
EN

Fire, water, air, earth - our most trusted food expert recounts the story of his culinary education. In Cooked, Michael Pollan explores the previously uncharted territory of his own kitchen...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    442 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

French Boulangerie, Flammarion, 2024
Novinka
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    772 Kč
    Skladem 3 ks

How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014
How To Eataly 
EN

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...

  • Knihapevná vazba
    642 Kč
    Více než 30 dní
Vegetable Love - Barbara Kafka, Christopher Styler, Workman
Vegetable Love 
EN

Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She’s doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook’s ultimate vegetable resource ...

  • Knihapevná vazba
    937 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Paella - Alberto Herráiz, Phaidon, 2011
Paella 
EN

The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
  • Antoine de Saint-Exupéry