What makes Korean food so tasty? The secret is in the "jangs," sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years...
-
Knihapevná vazba828 KčVíce než 30 dní
Fire, water, air, earth - our most trusted food expert recounts the story of his culinary education. In Cooked, Michael Pollan explores the previously uncharted territory of his own kitchen...
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná vazba772 KčSkladem 3 ks
The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...
-
Knihapevná vazba642 KčVíce než 30 dní
Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She’s doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook’s ultimate vegetable resource ...
-
Knihapevná vazba937 Kč-5 %Více než 30 dní
The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle