Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014

654 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014
How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014

How To Eataly

A Guide to Buying, Cooking, and Eating Italian Food

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Rizzoli Universe, 2014
Počet stran
304

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

654 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014
654 Kč

Více o knize

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium of Italian cooking. Here, Eataly’s team of experts, including Mario Batali and Lidia Bastianich, covers everything you need to know about Italian food, starting from the ground up. Learn how to assemble an antipasto platter, how to eat breakfast like an Italian, and how to use pantry flavor boosters like capers and anchovies. The first secret to the best cooking, of course, is the best-quality ingredients. How to Eataly tells you what to look for in the market, then offers one hundred recipes for contemporary classics such as Acorn Squash with Lentils, Vesuvio Pasta with Sausage, and Panna Cotta with Streusel. In addition, the book is packed with simple ideas for what to do with staples, from olive oil to mozzarella. Whether you are cooking from scratch or using some store-bought components, How to Eataly empowers you to create delicious meals by fostering a total understanding of Italian cooking.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
217×285 mm
Hmotnost
1790 g
ISBN
9780847843350
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
193471
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Rizzoli Universe
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis