Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    199 Kč
    Ihned ke stažení

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák, Libri, 2013
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a...s

  • Knihabrožovaná vazba
    134 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 3, L-O

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Vánoční kuchařka - Vojtech Artz, Ottovo nakladatelství, 2010
Vánoční kuchařka

Hledáte inspiraci na vánoční či silvestrovské menu pro vaši rodinu? Ve Vánoční kuchařce najdete téměř 200 receptů na polévky, předkrmy, hlavní jídla, přílohy, saláty, moučníky, cukroví, slané pečivo a nápoje. Klasické recepty české, slovenské i mezin...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    64 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2012
Borůvková kuchařka

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce....

  • Knihapevná vazba
    109 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2020
Natrhej si oběd

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. Spousta rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    363 Kč
    Skladem 1 ks
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Jak se vařívalo dřive a jak dnes

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický kvíz

Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře...

  • Knihapevná vazba
    145 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny...

  • Knihapevná vazba
    141 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický rádce od A do Ž

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

  • Knihapevná vazba
    216 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem

Medová kuchařka - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2016
Medová kuchařka

Med má své místo ve výživě člověka od nepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Valašská kuchařka

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes...

  • Knihapevná vazba
    200 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    120 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané




Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Výzvy byly těžké jen tehdy, když jste předem čekali, že neuspějete.“

S láskou, Lukov - Mariana Zapata, 2021
S láskou, Lukov
Mariana Zapata