Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž
E-kniha
- Nakladatel
- Nakladatelství Viking
- Počet stran
- 1460
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Číst víc
- EPUB
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
MOBIPřečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
- Čeština
199 Kč
Potřebujete poradit knihu?
Zeptejte se online knihkupce!
Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?
- Máme více než 300 000 knih skladem
- Knihomolská záložka ke každému nákupu
- Více než 9 000 výdejních míst