Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Z fitka do kuchyne 2 - Lucia Švaral a kolektív, Fitshaker, 2014
Z fitka do kuchyne 2 
SK
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

Jednoduché a rýchle recepty od popredných slovenských a českých inštruktoriek a fitness tréneriek na raňajky, obed a večeru...

  • Knihapevná vazba
    555 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    632 Kč
    Skladem

Jíme zdravě do 30 minut - Kolektiv autorů, Fitrecepty, 2021
Jíme zdravě do 30 minut
  • Autorský kolektiv
7. díl série

K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady...

  • Přečtenávýborný stav
    263 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    239 Kč
    Skladem 3 ks

Rostlinně - Kolektiv, CPRESS, 2024
Rostlinně
  • Autorský kolektiv

Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...

  • Knihapevná vazba
    371 Kč
    Skladem 3 ks

Pivařka na druhou - Petr Novotný a kolektív, Jota, 2019
Pivařka na druhou

Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...

  • Knihapevná vazba
    500 Kč
    Skladem 3 ks
Z fitka do kuchyne 3 - Lucia Švaral a kolektív, Fitshaker, 2015
Z fitka do kuchyne 3 
SK

Kniha so sladkými, na jazyku sa rozplývajúcimi, zdravými receptami, od popredných slovenských a českých tréneriek, vhodné na raňajky, desiate, olovranty, ale aj na rôzne výnimočné príležitosti...

  • Knihapevná vazba
    513 Kč
    Skladem > 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    462 Kč
    Skladem

Zachraň jídlo v kuchyni - Kolektív, Došel karamel, 2019
Zachraň jídlo v kuchyni
  • Autorský kolektiv

Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak...


Z fitka do kuchyne 2 + 3 - Lucia Švaral a kolektív, Fitshaker
Z fitka do kuchyne 2 + 3 
SK

Kolekcia zdravých a chutných, jednoduchých a rýchlych receptov od popredných odborníčok na fitness a zdravú výživu...

  • Knihapevná vazba
    1 069 Kč
    Skladem 1 ks

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    277 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    293 Kč
    Skladem 2 ks

Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Skladem 3 ks
Houby - Ladislav Hagara, Aventinum, 2005
Houby

Tato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi...

  • Knihapevná vazba
    538 Kč
    Skladem 1 ks

Jíme dobře od rána do večera, celý rok - Kolektiv, BURDA Media 2000, 2021
Jíme dobře od rána do večera, celý rok
  • Autorský kolektiv

Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny...

  • Knihapevná vazba
    361 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

107 neodolatelných smoothie receptů - Petra Ondrašáková, Michal Dedinský a kolektiv, Lacuna, 2018
107 neodolatelných smoothie receptů

Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...

  • Knihapevná vazba
    394 Kč
    Skladem 4 ks

Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk a kolektiv, R PLUS, 2006
Receptury studených pokrmů

Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 1 ks

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk a kolektiv, R PLUS, 2019
Receptury teplých pokrmů

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních...

  • Knihapevná vazba
    471 Kč
    Skladem 1 ks

2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Jana Frolíková a kolektiv, Vašut, 2001
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.


The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
The Best of Apetit IV.
  • Autorský kolektiv
4. díl série

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou...

  • Knihapevná vazba
    434 Kč
    Skladem 1 ks

To nejlepší z Indie - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší z Indie
  • Autorský kolektiv

V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf...


To nejlepší – Italská kuchyně - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší – Italská kuchyně
  • Autorský kolektiv

Vneste do svého domova chuť Itálie díky třiceti klasickým pokrmům...


Žijeme zdravě - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Žijeme zdravě
  • Autorský kolektiv

„Navždy mladí“ – to je ono! A je to opravdu jednoduché. Většina potřebných změn totiž učiní váš život ještě zajímavějším...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry