Vydavatelství Národní vinařské centrum

Vinařská technologie

 • Národní vinařské centrum, 2017

Posíláme do šesti dní

Nová odborná publikace určená všem profesionálním i zájmovým vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na technologické otázky výroby vín. Publikace je...

520 Kč

520 Kč

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Vyprodané

Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené....

184 Kč

184 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Překlad knihy rakouského autora, který doplňuje předcházející publikaci "Cesta ke špičkovému vínu" se zřetelem na vývoj uskutečněný od doby jejího vydání a s ohledem na aktuální trendy.

155 Kč

155 Kč

Vyprodané

Přidat do

Sklepní hospodářství

 • Národní vinařské centrum, 2012

Vyprodané

Přepracované a doplněné vydání odborné publikace o sklepním hospodářství známého rakouského vinařského odborníka a lektora. Její první vydání se stalo „učebnicí vinařské technologie“. Jsou zde shrnuty nejnovější poznatky při výrobě vína od...

120 Kč

120 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Překlad knihy rakouského autora, která velmi pochopitelnou formou pojednává o vinařském marketingu, jeho zákonitostech, složitostech a významu s velkým zaměřením na praxi.

-5%
204 Kč

204 Kč

Sleva 5%

Vyprodané

Přidat do

Vady vína (Rozpoznání, předcházení, odstranění)

 • Národní vinařské centrum, 2006

Vyprodané

Jelikož je pro vinaře usilujícího o nejvyšší kvalitu nežádoucí výskyt vín postižených nedostatky, vín vadných a nemocných jak osobně, tak i finančně silnou zátěží, popisují se v této knize příčiny nedostatků, vad a nemocí vína, jejich podrobná...

316 Kč

316 Kč

Vyprodané

Přidat do

„Jedni čtou, aby si zapamatovali, druzí proto, aby zapomněli. “

Heinrich Heine