Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová
Chemie potravin I+II
1 181 Kč
Přidejte tuto knihu do košíku a poštovné máte zdarma.
Knihy
E-knihy

Chemie potravin I+II

Ossis, 2009
Nakladatel
Ossis, 2009

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

Čti víc

1 181 Kč

Běžná cena Běžně 1 243 Kč

Ušetříte 5%

Posíláme do šesti dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
Čti víc
Kupte společně
Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová
Zaklínač III. - Krev elfů - Andrzej Sapkowski
1 416 Kč
Ušetříte 76 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
602
Hmotnost
2130 g
Nakladatelství
Ossis
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Naše katalogové číslo
80921
Rozměr
170×240 mm
Rok vydání
2009

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Petr
13.11.2016
Ušetřete až 1000 Kč přímým nákupem u vydavatele :-) Běžná cena 1825 Kč je nesmysl a dalo by se říci, že jde o klamavou praktiku tohoto prodejce. Petr T. Čti víc

O autorech/autorkách

Čti víc
Kupte společně
Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová
Zaklínač III. - Krev elfů - Andrzej Sapkowski
1 416 Kč
Ušetříte 76 Kč

„Jestliže nemůžeme s potěšením číst knihu zas a znovu, není třeba ji číst vůbec.“

Voltaire