Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
28 produktů
Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Životopisná data a zastoupení ve sbírkách
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Vydalo město Tábor v nakl. OSSIS. 500 výt., dotisk v r. 2011, 500 výt.
-
Vyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle