Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Víš, co jíš? - Udo Pollmer, Cornelia Hoicke, Hans-Ulrich Grimm, Fontána, 2009

201 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Víš, co jíš?

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a... Číst víc

Nakladatel
Fontána, 2009
Počet stran
272

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

201 Kč

U dodavatele
Posíláme do 18 – 23 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Víš, co jíš? - Udo Pollmer, Cornelia Hoicke, Hans-Ulrich Grimm, Fontána, 2009
201 Kč

Více o knize

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků.
Číst víc
Originální název
Vorsicht Geschmack: Was ist drin in Lebensmitteln?
Počet stran
272
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
355 g
ISBN
9788073360924
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
68560
Styl
zdravé
Jazyk
čeština
Nakladatel
Fontána
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen