Technologie potravin - Pavel Kadlec
Technologie potravin
536 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

Technologie potravin

Přehled tradičních potravinářských výrob

Na skladě
Nakladatel
Key publishing, 2012

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

Čti víc

536 Kč

Běžná cena Běžně 564 Kč

Ušetříte 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
Obecné zásady výroby potravin
Konzervace potravin a technologie masa
Technologie mléka a mlékárenských výrobků
Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
Fermentační technologie
Technologie sacharidů
Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Čti víc
Kupte společně
Technologie potravin - Pavel Kadlec
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol.
1 167 Kč
Ušetříte 98 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
588
Hmotnost
1035 g
Rok vydání
2012
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Key publishing
Rozměr
176×250 mm
ISBN
9788074181450
Naše katalogové číslo
458331

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
Technologie potravin - Pavel Kadlec
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol.
1 167 Kč
Ušetříte 98 Kč

„Jedni čtou, aby si zapamatovali, druzí proto, aby zapomněli. “

Heinrich Heine