Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019

314 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019

Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s... Číst víc

2. díl série
Cukrářská výroba
Nakladatel
Informatorium, 2019
Počet stran
199

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

314 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 330 Kč
Skladem 3 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
Cukrářská výroba II. - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2013
Kniha
Čeština, 2013
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
314 Kč

Více o knize

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Číst víc
Počet stran
199
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×246 mm
Hmotnost
366 g
ISBN
9788073331382
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
654681
Vydání
5
Styl
tradiční
Jazyk
čeština
2. díl série
Cukrářská výroba
Nakladatel
Informatorium
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Výzvy byly těžké jen tehdy, když jste předem čekali, že neuspějete.“

S láskou, Lukov - Mariana Zapata, 2021
S láskou, Lukov
Mariana Zapata