Cukrářská výroba II. - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec
Cukrářská výroba II.
242 Kč
Pridajte ešte tento titul do košíka a dopravu máte zdarma
Knihy
E-knihy

Cukrářská výroba II.

Pro 2. ročník UO Cukrář

Nakladatel
Informatorium, 2013

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich...

Čti víc

242 Kč

Běžná cena Běžně 255 Kč

Ušetříte 5%

Vyprodané, je dostupné jiné vydání.

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy.
Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
184
Jazyk
český
Nakladatelství
Informatorium
Rozměr
145×205 mm
ISBN
9788073330989
Naše katalogové číslo
158366
Hmotnost
245 g
Rok vydání
2013

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá. “

André Maurois