Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Mindhunter – Lovci myšlenek
E-kniha

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek.... Číst víc

4,6 7 hodnocení
Nakladatel
Jota
421 stran
6 hodin čtení

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek. Předloha stejnojmenného TV seriálu ... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

258 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek. Předloha stejnojmenného TV seriálu Davida Finchera.
Číst víc
Originální název
Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit
Počet stran
421
ISBN MOBI
978-80-7565-830-2
ISBN EPUB
978-80-7565-829-6
Naše katalogové číslo
1108775
Styl
psychologický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Jota
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

7 hodnocení

8
0
0
1
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

36
Ověřený zákazník
24.10.2023
Netreba snáď ani hovoriť, že Mindhuntera si užijú najmä milovníci true crime fascinovaní psychológiou a pohnútkami sériových vrahov. Autorom tejto audioknihy je bývalý agent FBI, ktorý v službe prežil viac ako 20 rokov, a tak nám dokáže ponúknuť pohľad na svet týchto ľudí (alebo skôr monštier), čo sa naskytne len zriedkavo.

John Douglas poskladal svoje dielo na rozhovoroch a konfrontáciách so zločincami takého kalibru, aký si my, obyčajní smrteľníci, dokážeme predstaviť len veľmi ťažko. Podarilo sa mu dostať do ich hláv, porozumieť ich rozmýšľaniu a najmä motívom, ktoré ich k tým príšernostiam viedli.

Poslucháč dostane možnosť nahliadnuť aj do vyšetrovacích postupov FBI, do profilovania páchateľov a príde do kontaktu s rôznymi analýzami.

Jedným z pozoruhodných aspektov tejto audioknihy je spôsob, akým autor spracováva svoje rozhovory. Jeho schopnosť vnímať jemné odchýlky v správaní a reči týchto zločincov a následné psychologické hodnotenie sú skutočne fascinujúce. Je evidentné, že autor má rozsiahle skúsenosti v oblasti kriminalistiky, a tak jeho odborné komentáre ozaj stáli za to.
Číst víc
Zuzana
Neověřený nákup
31.8.2023
Pútavé rozprávanie o zaujímavých prípadoch zasadené do reality. Čitateľa drží v napätí každú minútu deja. Na pozadí sa odvíja životný príbeh rozprávača čo citlivo prepletá a obrusuje hrany hrôzostrašným kriminálnym činom. Číst víc
Veronika
Neověřený nákup
24.9.2021
Super kniha, chtěla jsem si ji přečíst už celkem dlouho, slyšela jsem o ní v podcastech, které poslouchám, zároveň jsem viděla seriál, moc mě potěšilo, když vyšla i v češtině, rozhodně doporučuji :) Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)