Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Obr z mlhy
E-kniha

Mytická postava obřího sériového vraha se po letech opět objevuje

Kdo je tajemný Obr z mlhy, jehož sériové vraždění před patnácti lety děsilo obyvatele Detroitu a který se zřejmě znovu vrátil na místo činu? Když se v sychravých ulicích znovu... Číst víc

3,7 3 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2021
256 stran
4-5 hodin čtení

Kdo je tajemný Obr z mlhy, jehož sériové vraždění před patnácti lety děsilo obyvatele Detroitu a který se zřejmě znovu vrátil na místo činu? Když se v sychravých ulicích znovu začnou ztrácet děti, musí detektiv Stan Mitchell... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

280 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Kdo je tajemný Obr z mlhy, jehož sériové vraždění před patnácti lety děsilo obyvatele Detroitu a který se zřejmě znovu vrátil na místo činu? Když se v sychravých ulicích znovu začnou ztrácet děti, musí detektiv Stan Mitchell spojit síly s mladou inspektorkou Sarah Berkhampovou – než se ale postaví tajemnému zabijákovi, musí čelit vlastním démonům.
Číst víc
Originální název
Les chiens de Détroit
Počet stran
256
Rok vydání
2021
ISBN EPUB
978-80-762-5577-7
ISBN PDF
978-80-762-5576-0
Naše katalogové číslo
1082839
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,7 / 5

3 hodnocení

0
2
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

25.10.2021
Keď ožije legenda ...
Hneď na začiatok musím povedať, že ma veľmi oslovila anotácia a myšlienka o prípade, kde je vrah prirovnávaný vymyslenej legende. Úvod je skvelý, akčný, napinavý, hneď vás vtiahne do deja, no po približne päťdesiatich stranách príde útlm a ďalších päťdesiat strán kniha stráca na dynamike, čo je trošku škoda. No potom sa to opäť rozbehne a až do konca ma celý prípad veľmi bavil. Čo je vo veci som začala tušiť tesne pred rozuzlením, no záver mi aj tak vyrazil dych. Tak sa takýto typ knihy zväčša nekončí. Za mňa výborný ťah a bodka, ktorá asi viacerých prekvapí.
Dvojica vyšetrovateľov mi bola na jednej strane sympatická, no na tej druhej trochu pochybujem, či by detektívom s ich rozpoložením niekto niekedy vôbec zveril tak dôležitý prípad, nieto ešte dvom takým naraz . No asi posledný knižný detektív, ktorý viacmenej nemal závažnejší problém či už s alkoholom, so ženami, alebo v hlave bol Poirot, tak to beriem .
Číst víc
24

"Čo ma vie dostať je kniha, ktorú keď dočítate, tak si želáte, aby jej autor bol vaším najlepším priateľom, ktorému môžete zavolať, keď by ste chceli." (J. D. Salinger)

Mária Morosková
Ověřený zákazník
27.9.2021
Tak ako som sa minule sťažovala, že som nemala šťastnú ruku na krimi príbehy, tak teraz sa so skvelými kriminálkami asi pretrhlo vrece. Autora som doteraz nepoznala, ale už teraz poškuľujem po ďalšej jeho knihe. Jeho štýl písania mi „sadol“. Veľa dialógov (čo ja naozaj veľmi môžem), málo opisov ale aj tak som si scénu vedela vykresliť. Postavy boli skvelé. Už od začiatku som vedela, že so Sarah (vyšetrovateľka) nebude všetko v poriadku. Na druhej strane Stan, ktorý bol taktiež skvelou postavou. Celý príbeh sa naozaj niesol ako by v hmle. Vedeli sme čo sa dialo, s kým sa dialo, ale nič nebolo jasné a bolo treba všetko poriadne prešetriť. Kniha bola napínavá a nechýbali jej skvelé zvraty a tajomstvá, ktoré pomaly vyplávali na povrch. Som viac ako rada, že som po knihe siahla. Hoc nedostala najvyššie hodnotenie, bola to veľmi vydarená kriminálka. Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)