Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Živí mrtví (Díl osmý) - Robert Kirkman, Crew, 2013

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Živí mrtví (Díl osmý) - Robert Kirkman, Crew, 2013
Přečtená
Živí mrtví (Díl osmý) - Robert Kirkman, Crew, 2013

Živí mrtví (Díl osmý)
Přečtená

Zrozeni k utrpení

Série, která přinesla svěží vítr do hnijícího ovzduší zombie žánru, právě dospěla k rozuzlení svého zatím nejzásadnějšího příběhu! Věřili, že ve vězení budou v bezpečí. Mýlili... Číst víc

5,0 8 hodnocení
8. díl série
Živí mrtví
Nakladatel
Crew, 2013
Počet stran
136

Série, která přinesla svěží vítr do hnijícího ovzduší zombie žánru, právě dospěla k rozuzlení svého zatím nejzásadnějšího příběhu! Věřili, že ve vězení budou v bezpečí. Mýlili se. Před jejich prahem nyní stojí hrozba, proti níž je pobíjení hord živých Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Série, která přinesla svěží vítr do hnijícího ovzduší zombie žánru, právě dospěla k rozuzlení svého zatím nejzásadnějšího příběhu!
Věřili, že ve vězení budou v bezpečí. Mýlili se. Před jejich prahem nyní stojí hrozba, proti níž je pobíjení hord živých mrtvých příjemným zpestřením nudy ve světě bez internetu. Tuhle bitvu rozhodně každý nepřežije. Nikdo není v bezpečí!
Číst víc
Počet stran
136
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×258 mm
Hmotnost
353 g
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
778089
Jazyk
čeština
8. díl série
Živí mrtví
Nakladatel
Crew
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

8 hodnocení

8
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

17

Z počiatku zarytý milovník post-apokalyptického sub-žánru. Neskôr milovník akéhokoľvek žánru, nebrániaci sa či už krimi, thrillerov, horrorov, klasiky alebo fantasy či sci-fi. Čítam knihy, e-knihy či počúvam audioknihy. Taktiež milovník dobrej kávy a rôznorodých čajov :) V budúcnosti snáď aj spisovateľ vo voľnom čase :D

Štefan Filaga
Ověřený nákup
17.1.2024
Názor čitateľa
Živí mŕtvi 8 – Zrození k utrpění. Po prečítaní tejto časti komiksu musím povedať, že názov napovedá presne obsahovej stránke – ak aj ho nepodceňuje. Už z predošlých častí, ako aj zo seriálu som vedel, aký masaker sa približne odohrá a aký krutý dokáže byť Guvernér, ale to čo som videl a čítal, to prekonalo moje očakávania.

Človek ktorý by komiks Živí mŕtvi chytil prvý krát do ruky a pred ním sa nestretol so seriálom, tak by si v duchu povedal – veď toto musí byť koniec komiksu. V podstate takmer nikto neprežil, hŕstka preživších, ktorí majú beztak slabú šancu na útek, nie to ešte na prežitie či dokonca znovuvybudovanie akejsi skupiny. Aj z toho dôvodu ma táto časť ešte viac nabudila do tých ďalších, pretože ma neskutočne zaujíma, ako sa to celé vyvinie.

Samozrejme, pospomínal som si na tieto časti seriálu, ktoré ešte boli cítiť nie len ľudskou náturou a ľudskou zlobou, ale aj samotnou post-apokalyptickou krajinou, atmosférou a zombie potvorami. V týchto častiach to bolo ešte ako tak vyvážené – nevedomosť, zúfalosť, zloba ale predovšetkým neistota. Neistota ďalšieho dňa vo svete živých.

Túto časť svojim spracovaním a predovšetkým koncom musím ohodnotiť najviac ako sa dá a to plným počtom hviezd.
Číst víc
20
Trvalý záznam - Edward Snowden, 2020
Právě čtu
Trvalý záznam

Som nenapraviteľný knihomoľ, ktorý miluje knihy a snažim sa k tomu inšpirovať iných.

Michal Horoščák
Ověřený zákazník
11.1.2024
Odporúčam
Osma časť komiksovej série "Živí mrtví" s názvom "Zrození k utrpení" prináša ďalší fascinujúci pohľad do postapokalyptického sveta plného zombíí, kde hrozba číhajúca za každým rohom je ešte dôraznejšia. Robert Kirkman opäť ukazuje svoje majstrovstvo v tvorbe temného a realistického sveta prežívajúcich.

Príbeh pokračuje v skúmaní ľudskej prirodzenosti a morálnych otázok v čase extrémneho stresu a nebezpečenstva. Postavy sú podrobené neustálejmu tlaku a otázkam, ktoré im vyvolávajú neistotu a strach. Ústredný konflikt v tomto diele prichádza nielen zo strany nemŕtvych, ale aj z nečakaného ľudského nebezpečenstva.

Kresby Charlieho Adlarda naďalej podporujú temnú atmosféru príbehu. Jeho detailné obrázky vykresľujú expresie tvárí postáv, ich obavy a odhodlanie v tvári neustáleho nebezpečenstva. Kresby sú dynamické a prenášajú napätie do čitateľov.

"Živí mrtví (Díl osmý) - Zrození k utrpení" nesklame fanúšikov série a pridáva nové vrstvy do komplexného príbehu. Kirkman si udržuje svoje mistrovstvo v tvorbe temného a neľútostného sveta, kde ľudská nátura je podrobená skúške za hranicami prežitia. Táto časť série nie je len ďalším pokračovaním, ale kľúčovým momentom, ktorý posúva príbeh do nových a neočakávaných smerov.
Číst víc
Marko
Neověřený nákup
3.11.2023
Recenzia na walking dead 8
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Tak tento komiks bol jeden z tých najviac depresívnych a brutálnych komiksov čo som čítal zomrelo tu veľa mojich obľúbených postáv ako hershel tyresse guvernér a Axel a s tým že zomrela lori som v pohode ju som nikdy nemusel no guvernér ako záporák je fakt badass a nemilosrdný no a dokonca som mu aj fandil tak isto ako v seriály no museli odijst s väzenia ako v seriály ďalej kresba je výborná dávam komiksu 10/10 Číst víc
Richard
Neověřený nákup
2.3.2023
Nikto nie je v bezpečí
Tento diel je jedným z najlepších z celej série, a za mňa rozhodne aj najbrutálnejší. Autor sa s nikým nemazná a kosí postavy hlava nehlava, a naozaj nikto nie je v bezpečí. Číst víc

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis