Přeskočit na hlavní obsah
Den - Michael Cunningham, Odeon CZ, 2024

Léčebna
E-kniha

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní... Číst víc

5,0 2 hodnocení
2. díl série
Connie Woolwineová
Nakladatel
Kniha Zlín, 2024
408 stran
6-7 hodin čtení

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

329 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Léčebna - Helen Fields, Kniha Zlín, 2024
E-kniha
329 Kč

Více o eknize

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajení vydává mezi vyšinuté sériové vrahy. K nalezení dítěte má pět dní, déle kojenec nemůže přežít. Connie v ústavu narazí nejen na zlo v čiré podobě, ale také na hranice vlastní příčetnosti. Splní svůj úkol dřív, než se jí zmocní šílenství?
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

29

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Ověřený zákazník
14.7.2024
Nevěřte ničemu, co vám povědí... Vitajte v Liečebni!
"Jednalo se o místo neustáleho rozporu, kde se nedostávalo dostatečné péče lidem, kteří to potřebovali, zato se ponechávala přílišná volnost těm, již byli zosobněným zlem."

Na uzamknutom oddelení v najstráženejšej väzenskej nemocnici na svete pre duševne chorých zavraždili zdravotnú sestru a uniesli jej novorodenca. Treba zaplatiť výkupné a hodiny tikajú. Forenzná profilovačka Dr. Connie Woolwineová je známa svojou schopnosťou dostať sa do mysle vraha. Teraz musí ísť so svojim parťákom Brodie Baardom v najväčšom utajení medzi tých najšialenejších a najnebezpečnejších sériových vrahov na Zemi do Liečebne a využiť svoje jedinečné schopnosti na nájdenie dieťaťa skôr, než bude príliš neskoro. Na dolapenie vraha má päť dní.
Ale ako odhaliť páchateľa na mieste, kde sú podozrivý všetci? Všetci majú motív. Ktokoľvek môže byť zapojený do zločinu - zamestnanci prostredníctvom privilégií, väzni preto, že ich zabíjanie baví.
Na mieste, kde nemožno nikomu dôverovať musí Connie vynaložiť maximálne úsilie na odhalenie páchateľa.
"Povaha člověka se doopravdy odhalí, jen když se zajde do krajností. Překročte určitou mez a v několika vteřinách vám dotyčný ukáže pravou tvář."
Ste pripravení? Tak sa ponorte aj vy do príbehu, kde sa môže toho veľmi veľa pokaziť. Veľa!
"Zabíjení si musíš obhájit, jenom když si ho užíváš."
Druhé pokračovanie knižnej série od britskej autorky Helen Fieldsovej (Dokonalej série) je zmesou jednoduchého kriminálneho thrilleru a desivého psychologického príbehu. Kniha je plná zvratov, ľudských osudov a časovej tiesne, takmer 400 strán divokej jazdy, kde aj napriek vysokým teplotám počas čítania mi naskakovali príjemné zimomriavky.
Kto poznáte štýl písania tejto autorky, viete, že vás dokáže prilepiť ku knihe, kým ju nedočítate. A vy, čo ste ešte od nej nič nečítali a zaujala vás moja reakcia: Vitajte v Liečebni!
"Nevěřte ničemu, co vám povědí. Pamatujte: pravda je něco, čeho můžete být svědkem, ale co nelze vyjádřit."
Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller