Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Úlet na dva týdny - Samantha Towle, Baronet, 2023

310 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Úlet na dva týdny

Dillon Dawsonová zbožňuje psát romance navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. Teď chce mít jen pro sebe dva... Číst víc

4,6 15 hodnocení
Věk
18+
Nakladatel
Baronet, 2023
272 stran
4-5 hodin čtení

Dillon Dawsonová zbožňuje psát romance navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. Teď chce mít jen pro sebe dva týdny nerušeného klidu a ticha bez jakéhokoliv muže na dohled... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

310 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Dillon Dawsonová zbožňuje psát romance navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. Teď chce mít jen pro sebe dva týdny nerušeného klidu a ticha bez jakéhokoliv muže na dohled.

West Oakley nejenže nevěří, že nějaký romantický vztah existuje, ale ani nijak netouží po tom, aby se přesvědčoval o opaku. Jediným důvodem, proč zamířil na Maledivy, je uniknout skandálu a strávit čas na ostrově, kde nikdo netuší, kým je.

Ovšem plány se mění, a když West spočine pohledem na Dillon, zrodí se mu v hlavě jiný nápad – dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá.

Skutečně dokáže strávit čtrnáct nocí v náruči božského Westa, který jí splní všechny fantazie, a na konci od toho všeho jen tak odejít?

Nebo Dillon zvládne proměnit úlet na dva týdny v něco víc, než jen nečekané dovolenkové dobrodružství, a přesvědčit Westa, že romantický vztah skutečně existuje?
Číst víc
Originální název
The Two Week Stand
Počet stran
272
Vazba
pevná vazba
Rozměr
120×195 mm
Hmotnost
366 g
ISBN
9788026921233
Rok vydání
2023
Věkové doporučení
18+
Naše katalogové číslo
1954267
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
Nakladatel
Baronet
Pro koho
pro dospělé, new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

15 hodnocení

11
2
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4.1.2024
Ak hľadáte nejakú oddychovku plnú humoru, zaujímavých hlavných postáv a dokonalých intímnych scén, tak táto kniha je tá pravá pre vás. Značná časť príbehu sa odohráva na Maldivách, takže prostredie je ďalšia dokonalosť.

Samotný názov naznačuje, že sa v knihe bude nachádzať množstvo pikatných scén,ale aj keď ich bolo väčšie množstvo, tak ma vôbec nenudili, tieto boli fakt skvelo spracované. Opäť tu máme sebavedomého chlapa, ktorý je skutočne úprimný a na nič sa nehrá, čo sa mi na ňom fakt páčilo. Vedela som pochopiť, prečo nie je na vzťahy, zároveň sa mi páčilo zmena, akou West prešiel.

Keďže ja svojské hrdinky môžem, tak sa mi Dillon hneď sadla. Mala skvelý dar reči, ak to tak môžem nazvať, pretože keby ho nemala asi by sa s našim hrdinom ani nezoznámila. Musím poznamenať, že ich zoznámenie bolo fakt vtipné, tam som sa schuti zasmiala. Jej pomenovanie pre bývalého úplne schavaľujem, horšiu menovku po tom, čo jej urobil ani dostať nemohol.

Po celý čas bola medzi nimi neskutočná chémia, ale zároveň mali medzi sebou veľmi silné puto. Mne sa každou kapitolou potvrdzovalo, že k sebe jednoducho patria. West a Dillon boli pár, ktorý mi sadol. A ich spoločný humor či doberenie tiež stálo za to.


Zápletku skúsený čitateľ pochopí hneď, no tu som skôr chcela vedieť, ako sa obaja vysporiadajú so stúpajúcimi citmi. A že to bolo dokonalé.
Číst víc
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Ověřený zákazník
22.11.2023
Z nešťastného vztahu, jednoho úletu na čtrnáct dní vznikne láska jak trám. To se mi fakt líbilo, že byla tak prostořeká, nekontrolovatelná a ztřeštěná. Vždy od ní očekával odpověď, co předpokládal, že většina holek řekne. Jenže ona je jiná, myslí úplně jinak a nikdy neví, co od ní čekat. To ho imponovalo a ještě to, že je mrňavá, o proti jeho výšce. On se ale nikdy nezamilovává, vyspí se s holkou a druhý den ani o ni nic neví, ani její jméno. Tak co je teď jinak, když se Dillon neumí nabažit? Nejradši by si jí po dovolené vzal sebou domů. Jak tohle skončí, to si musíte přečíst a vřele doporučuji, jako letní romanci na jeden večer. Číst víc
13.11.2023
Příběh naprosto splnil mé očekávání. Chtěla jsem něco odpočinkového, ale zároveň trochu peprného. Tenhle „ ÚLET NA DVA TÝDNY“ jsem si vybrala záměrně, protože se odehrává na Maledivách. Maledivy miluji, a kdybych mohla, tak tam létám i 3x do roka. Zajímalo mě, jak se autorka popasuje s tímto ostrovem lásky, kde odlétají v 99% jen páry. Buď na svatební cesty, nebo jen tak zažít tu romantiku tam. Co tam však bude dělat samotná hrdinka na to jsem byla hodně zvědavá.

Koho by tam mohla potkat, kromě domorodců nebo zaměstnanců resortu mi nebylo jasné Alee, jooo Samantha překvapila a to hodně.

Oba hlavní hrdinové byli sympatičtí, erotické scény byly vkusné a moc se mi líbila ta chemie mezi nimi. Tohle je vlastně důvod proč jsem přestala erotické knihy číst, protože tam nebyla tato chemie.

Tak jsem teď hodně mile překvapená a brzo zkusím něco dalšího z tohoto žánru. Evidentně mi BARONETKY sedí :-)
Číst víc
16.10.2023
Samantha Towle:Úlet na 2 týdny.
A v skutocnosti to bol tiez "úlet" citat tuto knihu.Bola velmi dobra.Strasne sa mi pacila.Bolo tam vsetko pre kvalitné a dych berúce citanie.
Dillon odisla na svoje medove tyzdne sama,bez podrazaka Tima.
West odisiel na svoju dovolenku s krz chyby,ktorej sa dopustil este ako 17-rocny.Potreboval na chvilu vypnut,stratit sa ludom z ocí.
Ale taka dovolenka,daleko od civilizacie,krasne plaze a more na Maledivach vedia robit zazraky:-)
Nechyba humor,kopec pekneho sexu,vylety a na konci prezretie,ze dvom ludom,ktorým je spolu tak dobre a hodia sa k sebe,maju problem..Pociatocné city...A tie na zaciatku(po dohovore),nechceli.Priali si len 2-tyzdnovy ulet.
Ako to cele skonci,ci dali citom volnu cestu a skoncilu spolu,alebo sa naopak zlakli a cúvli,si jednoznacne precitajte.Skvele!!Dakujem.
Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry