Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zákon o realitním zprostředkování - Lukáš Slanina, Michal Pazdera, Tomáš Grygar, Leges, 2020

392 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Zákon o realitním zprostředkování - Lukáš Slanina, Michal Pazdera, Tomáš Grygar, Leges, 2020
Zákon o realitním zprostředkování - Lukáš Slanina, Michal Pazdera, Tomáš Grygar, Leges, 2020

Zákon o realitním zprostředkování

Praktický komentář ve znění zákona č. 190/2020 Sb. s účinností od 25. 4. 2020

Nový komentář k zákonu o realitním zprostředkování přináší praktický a zasvěcený výklad jednotlivých ustanovení s přesahy do související právní úpravy. Předkládá východiska... Číst víc

Nakladatel
Leges, 2020
Počet stran
164

Nový komentář k zákonu o realitním zprostředkování přináší praktický a zasvěcený výklad jednotlivých ustanovení s přesahy do související právní úpravy. Předkládá východiska nejasností a nepřesností zákona o realitním... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

392 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 490 Kč
U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 4 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Zákon o realitním zprostředkování - Lukáš Slanina, Michal Pazdera, Tomáš Grygar, Leges, 2020
392 Kč

Více o knize

Nový komentář k zákonu o realitním zprostředkování přináší praktický a zasvěcený výklad jednotlivých ustanovení s přesahy do související právní úpravy. Předkládá východiska nejasností a nepřesností zákona o realitním zprostředkování: Co je součástí služeb realitního zprostředkovatele? Jaký je právní režim rezervační zálohy? Kdy jsou peníze převzaté realitním zprostředkovatelem úschovou? Kdo, jak a kdy má platit provizi realitnímu zprostředkovateli? Jak se vyhnout švarcsystému při spolupráci mezi makléřem a realitní kanceláři? Kdy může zájemce odstoupit od smlouvy o realitním zprostředkování? A mnohých dalších.

Komentář obsahuje řadu příkladů z dosavadní rozhodovací praxe soudů, které jsou využitelné pro výklad právní úpravy zákona o realitním zprostředkování. Kromě soukromoprávních aspektů nového zákona je věnován prostor i těm správněprávním, včetně problematiky správní kontroly a přestupků zakotvených v novém zákoně o realitním zprostředkování.

Autorský tým je složen z advokáta specializujícího se na realitní právo, majitele sítě realitních kanceláří, který pravidelně školí právo pro realitní makléře, a právního akademika, který umí spojit akademickou hloubku textu s jeho přístupností pro laiky.

Komentář je určen pro právnickou obec, ale je sestaven tak, aby byl srozumitelný i pro neprávníky z řad realitních zprostředkovatelů a jejich klientů, kterým pomůže s orientací v nové právní úpravě.
Číst víc
Počet stran
164
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
215 g
ISBN
9788075024435
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
757969
Jazyk
čeština
Nakladatel
Leges
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„A tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover