Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Audiokniha
Alžběta a Nina - Jana Poncarová, Voxi, 2021
Audiokniha
Audiokniha
Alžběta a Nina - Jana Poncarová, Voxi, 2021
Audiokniha

Alžběta a Nina
Audiokniha

V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak... Číst víc

5,0 3 hodnocení
Věk
18+
Nakladatel
Voxi, 2021
Interpret

V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak babičce udělat radost: vyrazí s ní na výlet do... Číst víc

  • MP3 na CD
  • Čeština

299 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned
Další audioknižní vydání
Alžběta a Nina - Jana Poncarová, Voxi, 2022
MP3 ke stažení
Čeština, 2022
Ihned ke stažení

349 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Alžběta a Nina - Jana Poncarová, Voxi, 2021
Audiokniha
299 Kč

Více o audioknize

Nevyřčená slova kopou ty nejhlubší propasti

V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak babičce udělat radost: vyrazí s ní na výlet do míst, kde strávila dětství a mládí. Během cesty po zapomenutých krajích i zasutých vzpomínkách se Nina rozhodne – dost bylo mlčení. Jen pokud odhalí rodinné tajemství, může vykročit za splněním vlastních snů.

Číst víc
Věkové doporučení
18+
Naše katalogové číslo
1095109
Styl
filozofický, duchovní, historický
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Voxi
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

3 hodnocení

3
0
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

43
Ověřený zákazník
31.3.2024
Som si povedala, práve dnes je skvelý deň na silný hovädzí vývar. Bude však stačiť? Ospravedlní neškodné spoznávanie sa Niny s Alžbetou tú krutosť? Je po nej viac, ako si myslí? Stihnú to vôbec? Napínavý príbeh. Čo napínavý, priam osudový. Miesta, kde aj slnko vyšlo, aj mesiac zapadol namaľoval tak bôľne, že realitu ťažia ešte i dnes. Vážne som nerátala s tým, že babská jazda s autorkou, ktorá mi dovtedy nič nehovorila dopadne na jednotku s hviezdičkou. Číst víc
4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
27.12.2021
Příběh odehrávající se v Sudetech nám ukáže své tajemství a stíny minulosti, které rozdělily jednu rodinu. Nina se rozhodne, že vezme svou babičku Alžbětu na výlet do míst jejího mládí. Alžběta začne vzpomínat a začnou se tak odhalovat rodinná tajemství.

Knihy Jany Poncarové mám moc ráda. Všechny, které jsem četla, si mě získaly a já si jejich čtení vždy maximálně užila. Všechny jsou vzpomínkami silných žen, které se musely poprat s osudem. Milé vyprávění, jako kdyby Vám jej povídala Vaše babička.

Tajemství tomu přidává na čtivosti a nutí nás to číst pořád dál. Stejně jako ostatní knihy autorky, ani tuto jsem v podstatě vůbec neodložila a četla, dokud jsem se vše nedozvěděla.

Příběh nám ukáže, jak komplikované mohou být lidské a rodinné vztahy. Jak je důležité mezi sebou mluvit, avšak také poznat, kdy je lepší mlčet a tajemství uschovat. Navíc je tu dobře vylíčena i historie, hlavně období kolem druhé světové války.

Rozhodně se budu těšit na každou další knihu autorky a věřím, že i příště budu nadšená.
Číst víc

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante