Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Lucie Gránová a Nicole Sestak: A Cup of Style diář. #booklab, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Skvělé recepty pro horkovzdušnou fritézu - Valentina Harris, Esence, 2024
Novinka
Skvělé recepty pro horkovzdušnou fritézu

Horkovzdušná fritéza je šikovný domácí pomocník, který navíc zaručí, že vaše jídlo bude připravené zdravěji, než jste byli doposud zvyklí, s použitím minimálního množství tuku nebo oleje. S naší knížkou receptů pro ty, kteří vyznávají zdravý životní...

  • Knihaflexi vazba
    339 Kč
    -11 %
    Předobjednávka,
    vychází za čtyři dny

Magická kuchařka - Otomar Dvořák, Machart, 2024
Novinka
Magická kuchařka

Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem...

  • Knihapevná vazba
    297 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zvěřinová kuchařka

Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se...

  • 399 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Vidličkou po mapě - Dagmar Heřtová, Argo, 2023
Novinka
Vidličkou po mapě

Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    396 Kč
    Do 6 – 10 dnů
  • 348 Kč
    Ihned ke stažení
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda, nastole, 2024
Novinka
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně

Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety ...

  • Knihapevná vazba
    587 Kč
    -15 %
    Předobjednávka,
    vychází 1. 10. 2024

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Novinka
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    397 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    373 Kč
    Ihned ke stažení

Jablka a hrušky, BURDA Media 2000, 2024
Novinka
Jablka a hrušky

Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce. V knize najdete více než 100....

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Skladem > 5 ks

Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    200 Kč
    Skladem

Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
 
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut, 2024
Novinka
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    311 Kč
    Do 19 – 24 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    238 Kč
    Skladem

Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2017
Novinka
Kuře - Jednoduše & dokonale

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...

  • Knihapevná vazba
    258 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    221 Kč
    Skladem
Snadné kuře - Kolektív autorov, Slovart CZ, 2014
Snadné kuře
  • Autorský kolektiv

Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jídla z kuřecích prsou (15), EX book, 2016
Jídla z kuřecích prsou (15)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    33 Kč
    Skladem

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Kuře, Rebo, 2007
Kuře

Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím.


Kuchařka - Krůta na 150 způsobů - Kolektiv autorů, Dona
Kuchařka - Krůta na 150 způsobů
  • Autorský kolektiv

Tato publikace nabízí mnoho zajímavých receptů a dokazuje, že z krůtího masa je možno připravovat pokrmy po celý rok, nejen o vánočních svátcích.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    47 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuře pokaždé jinak, Výběr Readers Digest, 2012
Kuře pokaždé jinak

Kuřecí maso má mnoho předností: je levné, vysoce výživné a úžasně univerzální, hodí se k pečení vaření, dušení i smažení. V této knize najdete velké množství receptů na složitější i jednoduché pokrmy, z nichž si...

  • Knihapevná vazba
    852 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    724 Kč
    Skladem

Chilli kuchařka

Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo.  Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení

Drůbeží speciality, Rebo, 2008
Drůbeží speciality

Na 48 stránkách každého sešitku naleznete více než 20 receptů na jednoduchá, ale výtečná jídla, a to jak tradiční, tak velmi moderní...


Pokrmy z masa, ryb a drůbeže - Zdeněk Roubínek, Dona, 2002
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    140 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“