Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Bylinky pro každého - Axel Gutjahr, Grada, 2022
Bylinky pro každého

Tato kniha by vás chtěla pozvat na výpravu do pozoruhodného světa bylinek. Na této cestě nejen poznáte početné druhy bylinek na základě textu a mnoha fotografií, ale také se dozvíte, jakým způsobem se dají nejlépe.... Dosta

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Do 6 – 8 dnů
  • 225 Kč
    Ihned ke stažení

Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

Další formáty

Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut, 2024
 
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Novinka
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    287 Kč
    Skladem

Rostlinně - Kolektiv, CPRESS, 2024
Rostlinně
  • Autorský kolektiv

Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...

  • Knihapevná vazba
    371 Kč
    Skladem 3 ks
  • 329 Kč
    Ihned ke stažení
Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    376 Kč
    Ihned ke stažení

Vidličkou po mapě - Dagmar Heřtová, Argo, 2023
Vidličkou po mapě

Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    391 Kč
    Skladem 1 ks
  • 348 Kč
    Ihned ke stažení

Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
 
Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2015
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem

Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...

Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Chilli kuchařka

Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo.  Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení

Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak, Grada, 2023
Zelenina z jednoho hrnce

Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou...

  • Knihapevná vazba
    417 Kč
    Skladem 1 ks
  • 367 Kč
    Ihned ke stažení

Kouzlo fermentace s plísní koji - Rich Shih, Jeremy Umansky, Alferia, 2023
Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili...

  • Knihašitá vazba
    503 Kč
    Skladem 2 ks
  • 452 Kč
    Ihned ke stažení

100 úžasných chlebů - Paul Hollywood, Esence, 2023
100 úžasných chlebů

Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Nová kuchařka s mořskými řasami - Crystal June Maderia, Pragma, 2009
Nová kuchařka s mořskými řasami

Mořské řasy, známé svými léčebnými vlastnostmi při detoxifikaci těla, snižování krevního tlaku a zmírňování zánětů, jsou vynikající pro lidi s omezeným výběrem jídelníčku kvůli zdravotním problémům nebo přecitlivosti na některé potraviny...

  • Knihabrožovaná vazba
    180 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Ryby, Československý spisovatel, 2012
Ryby

Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...


Kuchařka z rybářské chaty - Nataša Richterová, Pointa, 2023
Kuchařka z rybářské chaty

Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 299 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová