Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma drůbeží maso přečtené kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Kuře, Rebo, 2007
Kuře

Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím.


Drůbež mnoha chutí, Reader´s Digest Výběr
Drůbež mnoha chutí

U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovou barevnou fotografii hotového pokrmu pro inspiraci.


Drůbeží speciality, Rebo, 2007
Drůbeží speciality

Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže...


Maso - Tommy Myllymäki, Rebo, 2018
Maso

Tato kniha zahrnuje výběr výborných receptů na přípravu různých druhů masa, které si můžete snadno vyzkoušet doma. Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou...


Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2017
Kuře - Jednoduše & dokonale

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...


Kuře - Tom Bridge, Slovart CZ
Kuře

této knize určitě najdete jídlo, které bude vyhovovat vašim potřebám i okolnostem....


Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...


Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...


Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup 
SK
  • Autorský kolektiv

Recepty - praktické rady - tipy na nákup


Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda 
SK

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."

Jedlá z hydiny - Jana Horecká, Knižné centrum
Jedlá z hydiny 
SK

Recepty šikovnej gazdinky.


Kurča - Tom Bridge, Slovart, 2008
Kurča 
SK

Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta...


Kurča, Slovart, 2009
Kurča 
SK

Kuracie mäso je mimoriadne zdravé a chutné. Radi po ňom siahnu nielen tí, čo obľubujú gurmánske špeciality či držia diétu, ale každý, kto má rád rýchle a zdravé jedlá. Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na prípravu jedál v podobe predjedla,...


Kurča a iná hydina - Lýdia Hradecká, Vydavateľstvo Robinson, 2003
Kurča a iná hydina 
SK

371 receptov na polievky, hlavné jedlá, nátierky a šaláty z kurčaťa, sliepky, kohúta, kačice, husi, morky, bažanta a holuba.


Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny 
SK

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...


Skvelé jedlá z kuracích pŕs, Foni book, 2020
Skvelé jedlá z kuracích pŕs 
SK

V kuchyni sú čoraz obľúbenejšie filety z kuracích pŕs, pretože sa dajú všade kúpiť a vďaka relatívne prírodnej chuti si ich každý ľahko okorení a ochutí podľa vlastnej chuti. Kuracie prsia môžeme plniť, pomlieť, krájať...


To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
To najlepšie z hydiny 
SK

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov


Recepty zo života 5 - Kolektív autorov, Ringier Axel Springer Slovakia, 2002
Recepty zo života 5 
SK
  • Autorský kolektiv
5. díl série

V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT.


Kurča - Kolektív autorov, Slovart, 2014
Kurča 
SK
  • Autorský kolektiv

Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu...


Kurča ľahko a rýchlo - Anne Wilsonová, Slovart, 2002
Kurča ľahko a rýchlo 
SK

Kurča ľahko a rýchlo predstavuje zbierku receptov na ľahkú a jednoduchú prípravu rozmanitých jedál z kuracieho mäsa.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath