Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Kuchařky podle potravin od nakladatelství Ottovo nakladatelství

Použité filtry
Zrušit filtry
Řízky, Ottovo nakladatelství, 2009
Řízky

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...

  • Knihapevná vazba
    137 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    66 Kč
    Skladem

Polévky - Blanka Poláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
Polévky

Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky..

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Smoothies - Olga Mengerová, Ottovo nakladatelství, 2018
Smoothies

240 nejlepších českých receptů. Pro kojence, malé děti i jejich maminky. Kniha zkušené nutriční specialistky je určena maminkám nejmenších dětí, kojenců, batolat i předškoláků, a také ženám, které...

  • Knihapevná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Guláše - Tibor Kramár, Ottovo nakladatelství, 2014
Guláše

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která...

  • Knihapevná vazba
    181 Kč
    Do 4 dnů

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
To nejlepší z drůbeže

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky...

  • Knihapevná vazba
    141 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Kapesní atlas hub + houbařský nůž - Miroslav Smotlacha, Ottovo nakladatelství, 2020
Kapesní atlas hub + houbařský nůž

Praktický průvodce sbíráním a určováním hub...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mleté maso, Ottovo nakladatelství, 2008
Mleté maso

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností.Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuře, Ottovo nakladatelství, 2005
Kuře

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bylinky a koření v kuchyni - Jill Normanová, Ottovo nakladatelství, 2006
Bylinky a koření v kuchyni

Pokud vás lákají kulinářské dobrodružství, vydejte se s tímto průvodcem světem bylinek a koření do tajemné, vzrušující a ještě stále neprobádané říše chutí a vůní...


Nejlepší omáčky - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2009
Nejlepší omáčky

Průvodce světem klasických, moderních i znovuobjevených omáček. Vhodně vybraná omáčka oživí i nejjednodušší pokrm a udělá z něj zajímavou pochoutku...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Káva a kávové speciality, Ottovo nakladatelství, 2008
Káva a kávové speciality

Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy. Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici. Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Omáčky, Ottovo nakladatelství, 2005
Omáčky

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Houby - Ladislav Hagara a kolektiv, Ottovo nakladatelství, 2014
Houby

Téměř 300 druhů jedlých hub, které během celého roku najdete v našich lesích. Podrobný popis každé houby s detailní fotografií. Informace o chuťových vlastnostech. Přehledné piktogramy doporučují využití v kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Mleté maso, Ottovo nakladatelství, 1997
Mleté maso

V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Šampaňské, Ottovo nakladatelství, 2006
Šampaňské

Příběh šampaňského; Bohatství hroznů; Výroba šampaňského; Vychutnejte si!; Potěšení ze šampaňského; Jakou sklenku? Oblažující bublinky; Správné šampaňské; Šampaňské na mezinárodní scéně; Jídlo k zamyšlení; Vzhůru na cesty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Houbařský atlas - Miroslav Smotlacha a kol., Ottovo nakladatelství, 2004
Houbařský atlas

Atlas, který představuje nepostradatelného průvodce každého houbaře a kuchaře, obsahuje podrobný popis jednotlivých druhů hub, jejich výskyt, dobu růstu a charakteristické rysy na barevných fotografiích...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bylinky do kuchyně, Ottovo nakladatelství, 2011
Bylinky do kuchyně

Kniha Bylinky do kuchyně patří do edice Babiččin receptář. Tato edice představuje život našich předků spojený s bylinkami, znovuobjevené i novější recepty a návody na jejich využití v současnosti...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sýry, Ottovo nakladatelství, 2005
Sýry

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky, zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek, postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem, speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihašitá vazba
    Vyprodané

Všechno, co potřebujete vědět o víně - Tim Forrest, Ottovo nakladatelství, 2005
Všechno, co potřebujete vědět o víně

Chcete-li rozumět vínu, přečtěte si tuto knihu. Dozvíte se v ní, jak se víno vyrábí a jak je správně pít, ujasníte si pravidla ošetřování, skladování a podávání vína. Svůj obzor si rozšíříte o nejznámější vinařské oblasti pěti kontinentů, hlavní pěst...


Síla čaje - Christina Kempe, Ottovo nakladatelství, 2007
Síla čaje

Lapacho, pu-erh, zelený čaj, rooibos - čaje pro krásu a dobrou kondici. Útlá knížečka obsahuje přehledný popis jednotlivých druhů čajů, jejich účinků a možností přípravy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“