Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Šumavská houbička v kuchyni - Lucie Drozdová, Milahelp, 2023
Šumavská houbička v kuchyni

Houbová kuchařka, která je svým konceptem naprosto ojedinělá! Její stránky vás provedou známými i méně známými druhy hub a ukáží vám, že se dá houbařit a vařit z čerstvých hub po celý rok. Kniha je rozdělena na 4 roční období a obsahuje 107 receptů z...

  • Knihabrožovaná vazba
    788 Kč
    Skladem 3 ks

Saláty pro každou příležitost - Radka Hrevušová, Dona, 2024
Novinka
Saláty pro každou příležitost

Saláty se hodí ke každé příležitosti. Díky zajímavým kombinacím surovin a výborným dresinkům a zálivkám se hodí jako rychlý oběd nebo večeře, lehká příloha k různým pokrmům, zdravá varianta ke slavnostnímu stolu, či jako ...

  • Knihapevná vazba
    297 Kč
    Více než 30 dní

Polévka a sendvič - Hannah Miles, Edice knihy Omega, 2017
Polévka a sendvič

Není nic lepšího, než si do výtečné polévky namočit sendvič, jejich chuť se spolu zkrátka snoubí. Jakmile objevíte tuto kouzelnou kombinaci, z obyčejného a skromného pokrmu se stane skutečně nadpozemský zážitek...


Recepty se zeleninou beze zbytků - Linda Ly, Alpha book, 2021
Recepty se zeleninou beze zbytků

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    147 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Do 25 dnů
Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem > 5 ks

V hlavní roli zelenina, Reader´s Digest Výběr, 2015
V hlavní roli zelenina

Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...


Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2007
Což takhle dát si... Lilek

Takové jsou všechny díly nové české série specializované vždy na jedno téma. V prodeji jsou díly: Lilek, Fazole, Švestky, Chřest, Mrkev, Špenát a Dýně...


Olivová kuchařka - Jarmila Teplíková, Lenka Světová, Dagmar Derré, Smart Press, 2006
Olivová kuchařka

Snažíte se používat olivový olej, protože víte, že je zdravý, ale tápete, který je ten pravý? Chybí vám srozumitelné informace a dobré rady? Anebo prostě jen rádi experimentujete v kuchyni?...


Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    126 Kč
    Skladem 1 ks

Zeleninová kuchařka - Petr Klíma, Smart Press, 2022
Zeleninová kuchařka

Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena...

  • Knihapevná vazba
    324 Kč
    Více než 30 dní
Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2013
Zelenina, moja láska 
SK

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    203 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    339 Kč
    Do 4 dnů

Čarujeme so zeleninou, Reader´s Digest Výběr, 2007
Čarujeme so zeleninou 
SK

Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov...


Grilovanie a letné šaláty - Jacqueline Bellefontaineová, Slovart, 2005
Grilovanie a letné šaláty 
SK

Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov.


Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny 
SK

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...

  • Přečtenávýborný stav
    101 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    169 Kč
    Do 5 dnů

Šaláty, Ikar, 2005
Šaláty 
SK

Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo ako hlavné jedlo. Šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť.


Zeleninové jedlá a šaláty - Anna Klimová, Príroda, 2003
Zeleninové jedlá a šaláty 
SK

Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov nevyhnutných pre zdravie, vlákninu, priaznivo ovplyvňujúcu peristaltiku čriev.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio