Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Sushi - Doma, krok za krokem, Prakul Production, 2019
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    358 Kč
    Skladem 1 ks

Jídla z kuřecích prsou (15), EX book, 2016
Jídla z kuřecích prsou (15)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Život je raut - Daniela Hannová, Hannah Saleh, Jana Patočková, CPRESS, 2017
Život je raut

Jsme jediný upřímný foodblog. Jsme jako Sex ve městě, kdyby Carrie a spol žily v Praze na pokraji nervovýho zhroucení. Utopenec je naše makronka a pivo je naše šampaňský. Socio-kulturní souvislosti, návraty do dětství v jídelnách a před...

  • Knihapevná vazba
    257 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí řeznická kuchařka

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    290 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Cukrářské zdobení

Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti.

  • 339 Kč
    Ihned ke stažení

Sushi - Stefanie Nickel, Vašut, 2021
Sushi

Japonské rolky zvané sushi jsou kultovní záležitostí, ale není to jen krátkodobý módní trend. Jsou zdravé, chutné a výživné – a jako takové patří do každého zdravého jídelníčku. Domácí výrobu sushi by měl aspoň jednou...

  • Knihabrožovaná vazba
    144 Kč
    Skladem 1 ks

Guláše a jejich příbuzní - Alexandr Žurman, Arista Books, 2017
Guláše a jejich příbuzní

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš...

  • Knihapevná vazba
    130 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Mořská kuchařka - Miloš Štěpnička, Dona, 2004
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy. Nabízí zde mnoho chutných receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Guláše - Tibor Kramár, Ottovo nakladatelství, 2014
Guláše

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Grilování - Christoph Brand, Grada, 2017
Grilování

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuře, Ottovo nakladatelství, 2005
Kuře

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Plátky masa na 50 způsobů, Grada, 2007
Plátky masa na 50 způsobů

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty - Kolektív autorov, Dona, 2010
Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty
  • Autorský kolektiv
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Králičí hody - Zdeněk Hrabica, Jiří Eichner, Mladá fronta, 2003
Králičí hody

Kniha kuchařských receptů známého šéfkuchaře sepsaná stejně známým novinářem se věnuje rozličným jednoduchým i svátečním úpravám králíka.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moderní myslivecká kuchařka - Zdeněk Schejbal, Dona, 2007
Moderní myslivecká kuchařka

Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také dlouholetým a zkušeným šéfkuchařem působícím na Klatovsku. Spojením těchto dvou odborností vznikla zajímavá kuchařka, která přináší nové pohledy na využití zvěřiny v kuchyni...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domácí klobásy - Karsten "Ted" Aschenbrandt, Vašut, 2015
Domácí klobásy

Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bible šéfkuchaře - Christian Teubner, Svojtka&Co., 2010
Bible šéfkuchaře

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku?...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Selská kuchyně - Jana Duží, Vladimír Horecký, Knižní expres, 2009
Selská kuchyně

Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy a jako bonus je kniha proložená kr

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová